Παναρκαδικός : Τι γίνεται με τους παίκτες;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλησιάζει ο Αύγουστος. Ο μήνας που οι περισσότερες ομάδες ξεκινούν την προετοιμασία τους για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ήδη πολλές ομάδες που αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία έχουν ολοκληρώσει τις αλλαγές στο ρόστερ τους και ξεκινούν την προετοιμασία τους.

Αντίθετα στην Τρίπολη υπάρχει μια στασιμότητα στον Παναρκαδικό , πράγμα που ανησυχεί τους φιλάθλους της ομάδας.  Πολλά ακούγονται και λίγα γίνονται.

Έχει ξεκινήσει η φημολογία ότι πολλοί βασικοί παίκτες των τελευταίων ετών θα αποχωρήσουν από την ομάδα και μερικοί ήδη αποτελούν παρελθόν.

Πολλές αποχωρήσεις που σημαίνει θα πρέπει να έλθουν,  όχι μόνο ο αντίστοιχος αριθμός παικτών, αλλά η ίδια ποδοσφαιρική αξία, αν όχι καλύτερη.

Οι μόνοι που θεωρούνται σίγουροι στην ομάδα είναι οι Ψυχογιός, Μπούτας, Κυριακόπουλος και Καδάς, με τον τελευταίο να δέχεται πολύ καλή οικονομική πρόταση από ομάδες της Αργολίδας.

Βέβαια όπως έχουμε γράψει , http://www.pna.gr/sports/podosfairo/item/18060-neo-aima-ston-panarkadiko , παίκτες από την ακαδημία του Αστέρα , πρόκειται να φορέσουν την φανέλα της ιστορικής ομάδας.

Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί από αυτούς αντιδρούν και δεν θέλουν να αγωνιστούν στην πράσινη ομάδα.

Ο καιρός κυλά, το τέλος του μήνα πλησιάζει, η μέρα που θα πρέπει  να είναι συμπληρωμένο το ρόστερ και ο Γιώργος Αντωνόπουλος με τον Θανάση Παπαζαφειρόπουλο να ξεκινήσουν την προετοιμασία της ομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Μονεμβασία: Φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Στέφανο,...

νοῦς – TEDxKlonatzidika 2024

Η δύναμη του νου στην πλαισίωση (διαμόρφωση) του κόσμου:   Ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο