ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Αυτές είναι οι νέες φανέλες! (video)

Με χαρά και περηφάνεια για το αποτέλεσμα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσιάζει τις εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018!

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/0lnNfxcpH30″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Στην πρώτη εμφάνιση κυριαρχεί το κίτρινο, ενώ αυτό που την κάνει ιδιαίτερη και εντελώς ξεχωριστή απ’ όσες είχαμε γνωρίσει μέχρι σήμερα, είναι το ανάγλυφο ΑΣΤΕΡΙ στην μπροστινή όψη.

Η δεύτερη εμφάνιση είναι πρωτότυπη και μοναδική κυρίως λόγω του μαύρου χρώματος που είναι η κεντρική ιδέα της! Οι δύο διαγώνιες ρίγες, σε απόχρωση κίτρινου και μπλε, της προσδίδουν σπάνια ομορφιά και γοητεία!

Και οι δύο εμφανίσεις είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες από το δημιουργικό τμήμα της MACRON για τον ΑΣΤΕΡΑ!

Οι νέες εμφανίσεις είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ προς το κοινό στο STAR STORE και το κόστος για την κάθε φανέλα ανέρχεται στα 50 ευρώ (40€ οι παιδικές). Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμες και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με δήλωση του ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ και εμπορικός διευθυντής, Δημήτρης Κενές, καλωσορίζει τις νέες φανέλες στο επίσημο κατάστημα της ομάδας μας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67: “Με μεγάλη μας ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα, παρουσιάζουμε τις εμφανίσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη νέα σεζόν. Πρωταρχικός στόχος είναι να τις αγαπήσει το κοινό και να ταυτιστούν οι φίλαθλοι μας με τη νέα εποχή που φέρνει στο σύλλογο η συνεργασία με την MACRON”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο