Ολοκληρώθηκε το 3o τουρνουά του Arena Sports Club (video – pics)

Ένα τουρνουά που διήρκησε περίπου έξι ολόκληρους μήνες, ξεκινώντας από της αρχές του χρόνου μέχρι και τον τελικό το βράδυ της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/TO7gskYmxUQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmedia%2Fset%2F%3Fset%3Da.494116320920308.1073741944.258863094445633%26type%3D3&width=500″ width=”500″ height=”626″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Ένα εγχείρημα που για τις εγκαταστάσεις του Sports Arena Club αποτελούσε την τρίτη προσπάθεια και ολοκληρώθηκε το βράδυ της 22ης Ιουνίου 2017 με έναν πολύ δυνατό τελικό.

Το μέγεθος της επιτυχίας όχι μόνο για την νικήτρια ομάδας, αλλά και για την φιναλίστ ομάδας, μπορεί να «αντικατοπτριστεί» από το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά, συμμετείχαν συνολικά πάνω από 40 ομάδες που χωρίστηκαν σε δύο διαφορετικά γκρουπ δυναμικότητας και συναγωνίστηκαν μεταξύ τους για κάτι περισσότερο από έξι ολόκληρους μήνες!

To συγκεκριμένο πρωτάθλημα 5Χ5, είχε πολλές συγκινήσεις, συναρπαστικές αναμετρήσεις και θεαματικά ματς αναδεικνύοντας όσο περνούσε ο καιρός τις καλύτερες ομάδες.

Οι τελικοί αγώνες κορύφωσαν το αγωνιστικό ενδιαφέρον σε τέτοιο βαθμό που οι εγκαταστάσεις του Arena Sports Club γέμιζαν από φίλους του ποδοσφαίρου και των παικτών, που ήθελαν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αναμετρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες παρέλαβαν και τις χρηματικές επιταγές που είχαν προβλέψει οι διοργανωτές για τους δύο φιναλιστ.

Αναλυτικότερα η νικήτρια ομάδα κέρδισε χρηματική επιταγή ύψους 2500 ευρώ, ενώ η φιναλίστ επιταγή ύψους 1000 ευρώ!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο