Ολοκληρώθηκε το 3o τουρνουά του Arena Sports Club (video - pics)

Ένα τουρνουά που διήρκησε περίπου έξι ολόκληρους μήνες, ξεκινώντας από της αρχές του χρόνου μέχρι και τον τελικό το βράδυ της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε με απόλυτη οργανωτική επιτυχία.

Ένα εγχείρημα που για τις εγκαταστάσεις του Sports Arena Club αποτελούσε την τρίτη προσπάθεια και ολοκληρώθηκε το βράδυ της 22ης Ιουνίου 2017 με έναν πολύ δυνατό τελικό.

Το μέγεθος της επιτυχίας όχι μόνο για την νικήτρια ομάδας, αλλά και για την φιναλίστ ομάδας, μπορεί να «αντικατοπτριστεί» από το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά, συμμετείχαν συνολικά πάνω από 40 ομάδες που χωρίστηκαν σε δύο διαφορετικά γκρουπ δυναμικότητας και συναγωνίστηκαν μεταξύ τους για κάτι περισσότερο από έξι ολόκληρους μήνες!

To συγκεκριμένο πρωτάθλημα 5Χ5, είχε πολλές συγκινήσεις, συναρπαστικές αναμετρήσεις και θεαματικά ματς αναδεικνύοντας όσο περνούσε ο καιρός τις καλύτερες ομάδες.

Οι τελικοί αγώνες κορύφωσαν το αγωνιστικό ενδιαφέρον σε τέτοιο βαθμό που οι εγκαταστάσεις του Arena Sports Club γέμιζαν από φίλους του ποδοσφαίρου και των παικτών, που ήθελαν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αναμετρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες παρέλαβαν και τις χρηματικές επιταγές που είχαν προβλέψει οι διοργανωτές για τους δύο φιναλιστ.

Αναλυτικότερα η νικήτρια ομάδα κέρδισε χρηματική επιταγή ύψους 2500 ευρώ, ενώ η φιναλίστ επιταγή ύψους 1000 ευρώ!

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia