Μπαμπόκ κι άλλος ένας για το κέντρο του Αστέρα Τρίπολης

Γιούστε και Μπαμπόκ είναι δύο ονόματα που εξετάζουν εδώ και καιρό στον Αστέρα και καλούνται να επιλέξουν σε ποιον από τους δύο θα καταλήξουν. Ωστόσο «παίζει» ακόμη μία περίπτωση για το κέντρο. Ποιο το πλεονέκτημα του άσου της Μαγιόρκα.

Μετά τον Μαντίντα, στον Αστέρα θέλουν ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή με την έλευση δύο ακόμη παικτών.Δύο ονόματα που έχουν γίνει γνωστά ότι απασχολούν τους Αρκάδες είναι αυτά του Γιούστε και του Μπαμπόκ. Ο άσος της Ουέσκα φέρεται να είναι κοντά στο να έρθει στην Τρίπολη, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχει ακόμη μία περίπτωση που εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Ο πρώτος μένει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα, ενώ ο δεύτερος δεν κατάφερε με την Ουέσκα να κερδίσει την άνοδο στην Primera και μένει να δούμε αν τελικά θα είναι αυτός που θα πάρει τις βαλίτσες του για την Αρκαδία.

Βέβαια, το πλεονέκτημα με τον Γιούστε είναι ότι μπορεί να παίξει τόσο ως χαφ όσο και ως στόπερ.

Οπότε, ανάλογα τις συνθήκες που θα προκύψουν (και στο οικονομικό), θα γίνει κι η ανάλογη κίνηση.


Ο Γιούστε ξεκίνησε την καριέρα του από την Καρταχένα και στη συνέχεια έπαιξε σε Σαλαμάνκα, Κάντιθ, Σανταντέρ, Χέρκουλες και Μαγιόρκα έχοντας μεγάλη εμπειρία από τη Segunda Division, ενώ έγραψε και 6 συμμετοχές με την Γρανάδα στην Primera.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia