Χαφ από την Ισπανία στον Αστέρα Τρίπολης (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, μια σπουδαία μεταγραφή. Πρόκειται για τον Λέβι Μαδίντα, σπουδαίο χαφ, με σημαντικές διακρίσεις στα γήπεδα της Ισπανίας. Μια μεγάλη επιτυχία του κ. Νίκου Γαλανακόπουλου του τεχνικού διευθυντή και των ανθρώπων της ομάδας. 

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Dw1ED21aaUQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Γεννημένος στο Libreville , η Madinda άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο για το AS Stade Mandji . Τον Οκτώβριο του 2010, μετά από εντοπισμό από τη λέσχη κατά τη διάρκεια του τουρνουά για τη νεολαία στη Μπουρκίνα Φάσο , ο 18χρονος μετακόμισε στην Ισπανία και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Celta de Vigo , συνεχίζοντας να παραμένει αρκετές σεζόν για τα αποθεματικά .

Ο Madinda έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Galicians στις 31 Οκτωβρίου 2012, παίρνοντας τα πλήρη 90 λεπτά σε απώλεια 0-2 μακριά από την UD Almería για το Copa del Rey της σεζόν . Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη La Liga στις 30 Μαρτίου του επόμενου έτους, έρχεται ως αργά αναπληρωματικό σε ισοπαλία 2-2 στην FC Barcelona .

Στις 19 Ιανουαρίου 2016, η Madinda ανανέωσε τη σύμβασή της μέχρι το 2018 και αμέσως δανείστηκε στο Gimnastitic de Tarragona μέχρι τον Ιούνιο.  Στις 12 Ιουλίου, το δάνειό του παρατάθηκε για μια ακόμη περίοδο, τώρα με ρήτρα εξαγοράς.

Η Madinda έκανε το ντεμπούτο της για τη Γκαμπόν το 2011  και επελέγη για την ομάδα του Αφρικανικού Κυπέλλου των Εθνών το 2012 . Στις 14 Νοεμβρίου 2012 σημείωσε το πρώτο του γκολ ως διεθνές, δίνοντας το ανοιχτήρι σε μια 2-2 ισοπαλία με την Πορτογαλία έπαιξε στην πατρίδα του, με ένα λάκτισμα πέναλτι .

Τον Δεκέμβριο του 2014, ο Madinda ονομάστηκε ως μέρος της προσωρινής ομάδας της Γκαμπόν για το Παγκόσμιο Κύπελλο των Εθνών του 2015 .

Αναμένεται να καλύψει την θέση του αμυντικού χαφ .

Πλήρες όνομα

Lévy Clément Madinda

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

11 Ιουνίου 1992 (ηλικία 25 ετών)

Τόπος γέννησης

Libreville , Γκαμπόν

Υψος

1,82 m (5 πόδια 11   1/2 in)

Θέση παιχνιδιού

Μεσαίος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο