Την ήττα γνώρισε ο Παναρκαδικός στην Αμαλιάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη συνέχεια της αγωνιστικής δράσης στη Γ’ Εθνική για την 27η αγωνιστική η ομάδα του Παναρκαδικού φιλοξενήθηκε στην Αμαλιάδα από την τοπική ομάδα του Αστέρα.

 Μία αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες που διεκδικούσαν τη νίκη περισσότερο για λόγους γοήτρου. Μία αναμέτρηση που από αγωνιστικής άποψης αποδείχθηκε ότι άξιζε στην ομάδα της Ηλείας η οποία ήταν πιο αποτελεσματική και καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κερδίζοντας με σκορ 2-0.

Αγωνιστική η ομάδα του Αστέρα μπήκε πιο αποφασιστικά και κατάφερε στο 6’ με τον Μπαρμπαρούση να σκοράρει και να προηγηθεί με σκορ 1-0. Αυτή η εξέλιξη στο ματς έπαιξε ρόλο και στον ψυχολογικό τομέα στη συνέχεια. Στο 11’ και πάλι οι «γηπεδούχοι» απείλησαν με μια ακόμη καλή στιγμή, αλλά από εκεί και ύστερα συνολικά στο πρώτο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν λίγες. Η ομάδα του Παναρκαδικού αν και προσπαθούσε δεν μπορούσε να προκαλέσει κάποια κίνδυνο στην αντίπαλη άμυνα. Στο 40’ ο Καλλιακμάνης προλαβαίνει τον Κολλιόπουλο πριν γίνει απειλητικός. Στο 42’ ο Σταθάτος προ του Ψυχογιού δεν μπορεί να τελειώσει τη φάση επιτυχημένα. Το 1-0 έστελνε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι «γηπεδούχοι» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και συνέχισαν να απειλούν την εστία του Παναρκαδικού. Στο 66’ ο Μπαρμπαρούσης ήταν αυτός που και πάλι με κεφαλιά έκανε το 2-0, απλουστεύοντας την υπόθεση νίκη. Στο φινάλε οι «πράσινοι» προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμούς προκειμένου να διεκδικήσουν κάτι από το ματς. Στο 69’ ο Γιουκούδης ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια βρήκε το Σαλαπάτα με τον τελευταίο να απειλεί την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να σκοράρει. Στο 74’ ένα σουτ του Καναβέτα έφυγε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

ΓΗΠΕΔΟ: Γήπεδο Αμαλιάδας.

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτριος Γκιαφής (Αιτωλοακαρνανίας).

ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνος Σούζας (Αιτωλοακαρνανίας), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ανδρέας Μιχαλακέας (Μεσσηνίας).

ΤΕΡΜΑΤΑ: 6’ Μπαρμπαρούσης, 66’ Μπαρμπαρούσης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Ζόρο, Μπράβος, Μπουζούρας, Κασάπης, Μπαρμπαρούσης, Καντιάγκα, Σταθάτος.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Μέλλος, Καναβέτας, Αρώνης, Γκίτζιας, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Α. Σαλαπάτας, Καδάς, Κολιόπουλος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο