Βεργέτης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο της Τρίπολης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Στάικος Βεργέτης αφιέρωσε τη νίκη του Αστέρα επί της ΑΕΛ στον κόσμο της Τρίπολης και τους κάλεσε να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με την Ξάνθη. «Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα», το σχόλιο του Αντρέ Πάους.

«Στερηθήκαμε στα προηγούμενα παιχνίδια την ευκαιρία για να πάρουμε ένα τρίποντο, αυτό ήρθε σήμερα. Θέλουμε να αφιερώσουμε την νίκη στον κόσμο της Τρίπολης και τον καλούμε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Αρκάδων στη συνέντευξη Τύπου.

Για το αν υπάρχει βαθμολογικό όριο σωτηρίας: «Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν υπάρχει όριο, βλέπουμε αποτελέσματα που δεν μας δίνουν την σιγουριά να κάνουμε κάποια εκτίμηση. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε να πούμε κάτι γιατί και εγώ ο ίδιος δεν τα έχω βάλει κάτω για να υπολογίσω το όριο».

Για το ότι μετά το 1-3 η ομάδα έμεινε στο μισό γήπεδο και έδωσε περισσότερους χώρους στην ΑΕΛ: «Όχι, δεν υπήρξε εντολή να οπισθοχωρήσει η ομάδα και δεν υπάρχει λόγος από το πρώτο ημίχρονο να οπισθοχωρήσει μία ομάδα. Απλά και στην Λιβαδειά και στο Αγρίνιο και στην Τρίπολη μετά το 1-1 που κάναμε με τα Γιάννενα η ομάδα θεωρώ ότι έχει ένα ψυχολογικό ζήτημα που πρέπει να επιμείνουμε σε αυτό. Έχουμε ήδη δώσει βάση και ψυχολογικά ίσως θέλει να διαφυλάξει τα κεκτημένα γι’ αυτό προέκυψε αυτό για άλλη μια φορά. Είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσουμε με τα παιδιά και να το διορθώσουμε».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΕΛ, Αντρέα Πάους, ανέφερε:
«Δεν ήταν το ιδανικό ντεμπούτο για μένα. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Είδατε το παιχνίδι και δεν αντικατοπτρίζει το αποτέλεσμα την εικόνα του αγώνα. Εμείς κάναμε κάποια λάθη και σε κάθε λάθος σκόραρε ο αντίπαλος. Όμως στα πρώτα 15′ ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε τη μπάλα. Και ξαφνικά βρεθήκαμε να χάνουμε 3-0.

Κάναμε το 3-1, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να μειώσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι λίγο πριν το ημίχρονο με το χαμένο πέναλτι. Χρειαζόμαστε βελτίωση ειδικά στο αμυντικό κομμάτι μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα.

Πρέπει να ανέβουμε σε υψηλότερο επίπεδο και τα παιδιά δουλεύουν σκληρά. Βέβαια το μόνο που μετράει σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος μετράνε μόνο οι βαθμοί. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής και να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Για την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης: «Δεν είναι σημαντικό να πω για την αντίπαλη ομάδα. Όπως είπα στα πρώτα 15΄λεπτά δεν ακούμπησε ο τερματοφύλακας τη μπάλα παρά μόνο μία φορά. Αυτή δεν είναι η πραγματική εικόνα του αγώνα. Όμως ήταν η ομάδα που πήρε τους τρεις βαθμούς στο τέλος».

Για την αμυντική βελτίωση: «Δεν είμαστε μάγοι. Σιγά-σιγά με δουλειά. Πρέπει να μείνουμε συμπαγείς και να επικοινωνούμε σαν ομάδα. Σ’αυτό το παιχνίδι είδα πολύ ενέργεια από την ομάδα μας, αλλά πολλές φορές πρέπει να αμύνεσαι έξυπνα. Αντί να κοπιάζεις πρέπει να φέρεσαι έξυπνα. Αυτό δυστυχώς δεν μαθαίνεται σε λίγες μέρες».

Για τα υπόλοιπα αποτελέσματα και τους βαθμούς που θα χρειαστεί η ΑΕΛ: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στη Superleague. Πρέπει να κερδίζουμε πόντους σε κάθε παιχνίδι και στόχος μας είναι οι έξι πόντοι μέχρι το τέλος».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο