Αστέρας Τρίπολης: Ρεκόρ σε Ελλάδα και Ευρώπη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με 56 αγώνες σε μία σεζόν ο ΑΣΤΕΡΑΣ έσπασε κάθε ρεκόρ φτάνοντας στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας στην Ελλάδα και ανάμεσα στις κορυφαίες στην Ευρώπη!

Από τις 16 Ιουνίου του 2014 μέχρι τις 7 Ιουνίου του 2015, η ομάδα μας δεν έπαψε να προπονείται και να αγωνίζεται για τρεις διοργανώσεις. Σε Super League, Europa League και Κύπελλο Ελλάδας, έδειξε στοιχεία αντοχής και υπέρβασης φτάνοντας στο συνολικό αριθμό των 56 αναμετρήσεων (θα ήταν 57 αν δεν αποχωρούσε η Νίκη Βόλου από το πρωτάθλημα).

Ο συγκεκριμένος αριθμός φέρνει τον ΑΣΤΕΡΑ στην κορυφή της λίστας όσων αφορά τη χώρα μας, αλλά τον στέλνει πολύ ψηλά και στην ευρωπαϊκή, αποδεικνύοντας τη δυσκολία της πορείας και την υπερπροσπάθεια της παραμονής εντός στόχων, μέχρι και το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ!

Σε 357 ημέρες εντός γηπέδων και 56 αγώνες ο ΑΣΤΕΡΑΣ βλέπει τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί με 54, τον Ολυμπιακό με 51 και τον ΠΑΟΚ με 50.

Για να γίνει περισσότερο κατανοητό το μέγεθος φτάνει να αναλογιστούμε πως η Σεβίλλη έφτασε τις 61 επίσημες αναμετρήσεις, η Μπαρτσελόνα τις 60, η Ρεάλ Μαδρίτης τις 59, η Γιουβέντους τις 57 και ακολουθεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ με 56!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο