Γιώργος Μποροβήλος: “Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Αστέρας είμαστε”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (6/3) και έστειλε το μήνυμα σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Λιβαδειάς.

Ο τρόπος της ήττας από την Κέρκυρα, “πάγωσε” παίκτες και επιτελείο στον Αστέρα. Η ψυχολογία μόνο ως ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, γι’ αυτό και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, θέλησε να στείλει το μήνυμα ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Λιβαδειάς (13/3, 19:30).

Παρευρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και έδωσε με μία σύντομη ομιλία το σύνθημα: “Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Αστέρας είμαστε! Πάμε να τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι της Λιβαδειάς”.

Στον συγκεκριμένο αγώνα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Χαμντανί και Μάσα. Ωστόσο ο δεύτερος, ως αρχηγός του Αστέρα, ζήτησε να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα για να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του.

Με Χαραλαμπίδη στη Λιβαδειά

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα είναι στον πάγκο και στον αγώνα της επόμενης Δευτέρας κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν πάρει την απόφαση να βρουν νέο προπονητή, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να βιαστούν.

Ο διάδοχος του προηγούμενου προπονητή, γιατί ουσιαστικά ο Χαραλαμπίδης είναι υπηρεσιακός, θα έρθει με απόφαση της διοίκησης υπό καθεστώς ηρεμίας και όχι εν θερμώ. Η αναζήτηση συνεχίζεται, ο στόχος όμως όλων αυτή τη στιγμή είναι το ματς της Λιβαδειάς.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο