Χαραλαμπίδης: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, κρίμα να βρίσκεται ο Αστέρας σε αυτή τη θέση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρκετά προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης με 3-0 από τον Πλατανιά.

Την ανάγκη του Αστέρα για άμεση ανάκαμψη τόνισε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά την ήττα με 3-0 από τον Πλατανιά, που έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τους Αρκάδες.

«Είναι κρίμα για την ομάδα μας να ταλαιπωρείται σε αυτές τις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός που αντικατέστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο του Αστέρα.

«Είναι κρίμα για την ομάδα μας να ταλαιπωρείται σε αυτές τις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, ώστε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Αυτό είναι το καθήκον μας από εδώ και πέρα. Όσον αφορά το παιχνίδι, το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας, ήταν εξαιτίας της αδράνειας της άμυνας. Στο δεύτερο ημίχρονο η αναγκαστική αλλαγή του Μάσα, μας ανάγκασε να αλλάξουμε τα πλάνα που είχαμε, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Το επόμενο γκολ του Πλατανιά, το δεχθήκαμε από μία στημένη φάση ενώ το τρίτο, δεν μας άφησε περιθώρια στη συνέχεια της αναμέτρησης για να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η ψυχολογία για τους ποδοσφαιριστές παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δούμε τι φταίει και να το λύσουμε άμεσα, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα», δήλωσε ο Χαραλαμπίδης και ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στη φετινή παρουσία του Πλατανιά.

«Ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα που παλεύει σε όλα τα παιχνίδια του, και διεκδικεί τις νίκες. Δίκαια βρίσκεται εκεί όπου είναι στην βαθμολογία», σχολίασε για την ομάδα της Κρήτης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο