Παρέμενε αήττητος σε 7 εντός έδρας ματς ο Αστέρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τον κόσμο του να κάνει μετατρέπει το «Θ. Κολοκοτρώνης» σε Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος τσίμπησε έναν ακόμη βαθμό, 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τη 18η αγωνιστική, παραμένοντας μόνος δεύτερος στη βαθμολογία.

Ο Ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Αστέρας Τρίπολης που παρέμενε αήττητος σε 7 εντός έδρας ματς, υποδέχθηκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον τρομερό φέτος Πανιώνιο που βρίσκεται στη 2η θέση και με μόλις μία ήττα στις τελευταίες 10 αγωνιστικές!

Το μεταξύ τους ματς για την 18η αγωνιστική είχε όλες τις… προϋποθέσεις για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, όμως αυτό που επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο ήταν οι δυνατές κόντρες, τα πολλά φάουλ, τα ακόμη περισσότερα λάθη και η προσεκτική τακτική των δύο τεχνικών.

Μοιρασμένο ματς σε γενικές γραμμές, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο και τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, όμως το τελικό 1-1 είναι ένα δίκαιο και… δικαιολογημένο βάσει της εικόνας του αγώνα αποτέλεσμα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο