Αστέρας – Τρίκαλα 1-0, εύκολη πρόκριση για την ομάδα της Τρίπολης στους “8” του κυπέλλου

Ο Αστέρας υποδέχθηκε τα Τρίκαλα στη ρεβάνς του 0-2 στη Θεσσαλία, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το γκολ του Αστέρα στο 22′ μετά από σέντρα του Καλτσά από τα δεξιά, ο Ιωαννίδης με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Αθανασόπουλο για το 1-0. Εύκολη πρόκριση για τον Αστέρα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν πίστεψαν ότι μπορούσαν να ανατρέψουν το 0-2 του πρώτου αγώνα και με τις όποιες ελπίδες να εξανεμίζονται μετά το γκολ του Ιωαννίδη στο 22ο λεπτό.

Βασικός ξεκίνησε το παιχνίδι ο Αρκάς Γιάννης Κώτσιρας. Ντεμπούτο με την φανέλα του Αστέρα για τον νεοαποκτηθέν  Βιτάλι Γκαϊντούτσικ.

Η 11άδα του Αστέρα: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Γκαϊντούτσικ, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μάσα, Ιωαννίδης.

Λίγος κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και λόγω της βροχής και λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα αφού υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο