Γιαννακόπουλος: “Αποχωρώ από τη Σπάρτη”

Ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις στη Σπάρτη μία ημέρα πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο χρηματοδότης της ομάδας της Λακωνίας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, κάνοντας λόγο για αχαριστία εκ μέρους τους κόσμου.

Στη δήλωσή του ο Γιαννακόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων: “Εν όψει λοιπόν του αγώνα της 15/12 απέναντι στον Ολυμπιακό και προκειμένου να… προλάβουμε τις πιθανές «αστοχίες» των διαιτητών κατά της Σπάρτης, εκδώσαμε ανακοίνωση με την οποία καλούσαμε όλους τους Λάκωνες στο γήπεδο και ξεκαθαρίζαμε πως δεν θα επιτρέπαμε σε κανέναν να κλέψει τον ιδρώτα μας.

Αυτή η ανακοίνωση είχε ως αποτέλεσμα πολλοί «Σπαρτιάτες» Ολυμπιακοί, να επιστρέψουν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕ Σπάρτης, να εκδίδουν ανακοινώσεις οι τοπικοί Σύνδεσμοι των οπαδών του ΟΣΦΠ, χωρίς μάλιστα την παραμικρή αντίδραση από τον κόσμο της Σπάρτης. Επειδή θεωρώ την αχαριστία «ποινικό αδίκημα», δεν μου μένει άλλη επιλογή από το να αποχωρήσω από τα δρώμενα της ΑΕ Σπάρτης”.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι για την ομαλή ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου θα παραμείνει στην ομάδα ο διευθύνων σύμβουλος Ηλίας Κατσογιάννης, ότι οι δεσμεύσεις προς το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές θα εκπληρωθούν στο ακέραιο, αλλά και πως οι συνεργάτες του Παύλου, Κουδούνης και Ραχωβίτσας αποχωρούν από τώρα!

Δείτε τι δήλωσε αναλυτικά εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο