Νίκη πρόκριση για τον Αστέρα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 4-1 εκτός έδρας του Αιγινιακού και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι Αρκάδες ταξίδεψαν στο Αιγίνιο με στόχο την ισοπαλία που θα τους ήταν αρκετή για να περάσουν. Από την άλλη, η τοπική ομάδα είχε ελπίδες για πρόκριση στη συνέχεια, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές δεν έδειξαν να πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα και σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκαν απειλητικοί.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν κάποια καλά σουτ στα πρώτα λεπτά πριν ανοίξουν το σκορ στο 7ο λεπτό, όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ιγκλέσιας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση του Αιγινιακού, ωστόσο, ήταν άμεση καθώς τέσσερα λεπτά μετά ο Γκούρτσας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αθανασιάδη στην εκτέλεση του ελεύθερου και με ατομική ενέργεια έφτασε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-1. 

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά τα δύο γκολ, ενώ ο Αστέρας έδειχνε να μην συμβιβάζεται με την ισοπαλία και «κυνηγούσε» το δεύτερο τέρμα, το οποίο ήρθε στο 31΄ όταν ο Μάσα έβγαλε στον Καλτσά και αυτός έκανε κατευθείαν το γύρισμα στον Τσιλιανίδη, ο οποίος με δυνατό δεξί σουτ έδωσε και πάλι το το προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 3-1 στο 55ο λεπτό με διαγώνιο αριστερό σουτ του Μάσα. 

Στη συνέχεια, το τέμπο του αγώνα έπεσε αισθητά με τους παίκτες του Αστέρα να προσπαθούν να μεγαλώσουν τον δείκτη του σκορ με κάποια μακρινά σουτ, ενώ το τελικό 4-1 έγραψε στο 88ο λεπτό ο Στανισάβλιεβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Τοπαλίδη. 

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου (72′ Παντεκίδης), Πατράλης, Καρακώστας (43′ Μουκίδης), Ρανγκέλοφ (60′ Κυζιρίδης), Ζούρκος, Ζγκούρι, Γκούρτσας.

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Κυριακόπουλος, Χαμντανί, Μπέρτος, Τσουκαλάς (63′ Γιαννούλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (58′ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (46′ Φαρίνια).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο