Ενδεχόμενη πτώχευση στη… Football League!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς απαρτία και συνεπώς χωρίς την ανάδειξη νέου B’ αντιπροέδρου ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε νέα σύγκλιση συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν καθοριστικά για το μέλλον της κατηγορίας δεδομένα. Ένα από τα σενάρια που θα συζητηθεί είναι η ακραία περίπτωση κήρυξης πτώχευσης.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η ανάθεση διεξαγωγής πλήρους διαχειριστικού ελέγχου σε ομάδα ορκωτών λογιστών, προκειμένου να διαπιστωθεί το χρέος που βαραίνει την κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Football League:

«Μετά την σημερινή συνεδρίαση της Football League, ανακοινώνονται τα εξής:

-Επειδή δεν υπήρχε απαρτία ιδιοκτητών ΠΑΕ, θα οριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες νέα συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα ενδεχόμενη πτώχευση της Football League.

-Επίσης, εξετάστηκαν σενάρια εξυγίανσης και αποφασίστηκε η ανάθεση σε εξειδικευμένη πολυεθνική εταιρία και γραφείο ορκωτών λογιστών της διεξαγωγής πλήρους διαχειριστικού ελέγχου για την Football League.

-Τέλος, ανατέθηκε σε εξειδικευμένο γραφείο η αντιμετώπιση της φορολογικής εκκρεμότητας της Football League για τις περιόδους 2005-2006, 2006-2007».

sport-fm

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο