Προσυνεδριακή συνάντηση για την ΕΑΣ - ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου με επίκεντρο το στίβο! (video)

Προσυνεδριακή συνάντηση για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (01/12) λίγες ημέρες πριν την κεντρική συνάντηση του ΣΕΓΑΣ, όπου θα ακουστούν τα παράπονα, οι προτάσεις, άλλα και όλα τα θέματα που αφορούν στον στίβο.

Προπονητές και στελέχη των ομάδων είχαν μια εποικοδομητική συνάντηση στην Τρίπολη για το μέλλον του στίβου. Κατα τη διάρκεια της συνάντησης έγινε και ένας απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ενώ κατατέθηκαν και σημαντικές προτάσεις από την ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, για την πορεία του στίβου.
Ο στίβος – όπως υπογραμμίστηκε – όλα αυτά τα χρόνια εχει δεχτεί πλήγματα από την κρίση αλλά έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει κρατώντας σταθερό των αριθμό των σωματείων και εμφανίζοντας μάλιστα και αυξητικές τάσεις στις ακαδημίες των παιδιών. Ανάμεσα λοιπόν στους στόχους της συνάντησης ήταν να αναζητηθεί και ο τρόπος για να αξιοποιηθεί στο μέγιστο το υπάρχον δυναμικό.Τέλος όπως τόνισαν μέλη των σωματείων θετικό πρόσημο αυτής της συνάντησης αποτελεί το γεγονός, πως μέσω τέτοιων πρωτοβουλιών δίνεται η ευκαιρία για μια ομαδική κουβέντα που σκοπό έχει να αλλάξει τα κακώς κείμενα στο στίβο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 14:29

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia