Τα παράπονα του Ατρόμητου για τον Αρκά διαιτητή Δελφάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άνευ προηγουμένου εκνευρισμός και… απελπισία υπάρχει στον Ατρόμητο για τη διαιτησία του Δελφάκη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ποιες οι φάσεις που διαμαρτύρονται και οι διάλογοι με ρέφερι και Γιανναδάκη

Η αλήθεια είναι ότι στον Ατρόμητο περίμεναν μία διαιτησία που δεν θα ήταν στο… 50-50, αλλά τα όσα συνέβησαν στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ξεπέρασε και την πιο νοσηρή τους… φαντασία.

Στους Περιστεριώτες ποτέ δεν είχαν την καλύτερη άποψη για τον Δελφάκη, αλλά και για τον παρατηρητή διαιτησίας, Μανώλη Γιανναδάκη, ωστόσο περίμεναν ότι θα φερόντουσαν πιο… δίκαια σε μια μέρα που η Επιτροπή Εξομάλυνσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο αρχίζει τη θητεία της και θα έπρεπε όλοι να είναι προσεκτικοί.

Στον Ατρόμητο έχουν φριχτά παράπονα και διαμαρτύρονται για συγκεκριμένες φάσεις:

– Η φάση στο 7′ για το χέρι του Ντα Κόστα μέσα στην περιοχή και δεν δίνεται πέναλτι. Αναγνωρίζουν ότι υπήρχε οριακό οφσάιντ στην αρχή της φάσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοθεί στη συνέχεια μια ξεκάθαρα παράβαση.

– Στο 27′ ο Λε Ταλέκ σκοράρει, αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ, απόφαση που δεν δικαίωνει τον α’ βοηθό, Κουρέντα.

– Στο 39′ ο Ιντέγε φαίνεται να ρίχνει αγκωνιά στον Κατράνη, κάτι που μεταφράζεται σε κόκκινη, αλλά δεν υποδείχθηκε κάτι από τον Δελφάκη.

– Στο 45′ θεωρούν στον Ατρόμητο ότι υπήρχε πέναλτι του Καπίνο στον Κεϊτά, αφού τον βρίσκει χαμηλά στα πόδια.

– Τέλος, σε ό,τι αφορά τα πεπραγμένα του β’ ημιχρόνου, στον Ατρόμητο έχουν παράπονα για τις κάρτες που δεν έδωσε ο Δελφάκης σε Σεμπά, Μιλιβόγεβιτς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, στα αποδυτήρια των διαιτητών έγινε ένας μίνι χαμός, καθώς ο Γιώργος Σπανός σε πολύ έντονο ύφος εξέφρασε τα παράπονά του για τα σφυρίγματα του Δελφάκη. Όπως προκύπτει από πλευράς Περιστεριωτών, ο Δελφάκης για τη φάση του πέναλτι στο 7′ τους είπε ότι «έτσι το είδε» και ότι η μπάλα βρήκε στον ώμο του Ντα Κόστα ενώ για τη φάση του Λε Ταλέκ στο 27′, ο Δελφάκης τα έριξε στον βοηθό του, Κουρέντα. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος των Περιστεριωτών είπε στον Μανώλη Γιανναδάκη: «Γράψε όσα έχουν γίνει, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να το κάνεις».

Επιπλέον, πάλι από την πλευρά των Περιστεριωτών, τονίζεται ότι ο παρατηρητής διαιτησίας, Γιανναδάκης είχε πολλά τετ-α-τετ με τους αξιωματούχους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συγκεκριμένα με τον Κούλη Δουρέκα, με τον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου να του λέει ότι δεν κρατά ούτε τα προσχήματα με τη συμπεριφορά του.

sport-fm.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο