Την ήττα από τον Πρωτέα Καλαμάτας γνώρισε ο Πάνας Κανδήλας (video - pics)

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το απόγευμα του Σαββάτου ο Πάνας υποδέχθηκε τον Πρωτέα Καλαμάτας σ’ ένα σημαντικό από βαθμολογικής άποψης ματς της «ουράς» και άρα με ισχυρό κίνητρο για τη διεκδίκηση της νίκης.

 Μια αναμέτρηση η οποία εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι στη διάρκειά της με θετική εξέλιξη για τους φιλοξενούμενους που αν και δεν ξεκίνησαν καλά στο ματς τελικά έφτασαν στην επικράτηση με 62-68.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι οι «γηπεδούχοι» εκφράζουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης τόσο σε επίπεδο φάουλ (οι «γηπεδούχοι» φορτώθηκαν με 31 φάουλ), όπως και σε κάποιες αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία του ματς και κυρίως στο δ’ δεκάλεπτο.

Η ουσία πάντως είναι ότι ο Πάνας αν και είχε τη δυνατότητα να φτάσει στη νίκη πλήρωσε τα πολλά σε βάρος του φάουλ στο ματς αρκετά εκ των οποίων έστειλαν τους «φιλοξενούμενους» στις βολές, την αστοχία σε κρίσιμα σημεία, αλλά και οι τεχνικές ποινές στο τέλος που μετέβαλαν τις λεπτές ισορροπίες στην έκβαση του ματς.

Δείτε περισσότερα εδώ

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia