Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου των προπονητών ομάδων της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για πέμπτο στη σειρά χρόνο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα του ξενοδοχείου PHARAEPALACE, η ετήσια συνέντευξη τύπου των προπονητών των ομάδων της Α1 Κατηγορίας Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Στόχος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. μέσα από αυτή την εκδήλωση είναι η ανάδειξη και η προβολή του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ένωσης, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Κώστας Πετρόπουλος, μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο του μπάσκετ, τόσο σαν αθλητής, όσο και σαν προπονητής.

Η ομιλία του κ. Κώστα Πετρόπουλου είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρουσιάζοντας με γλαφυρότητα, σαφήνεια και πολύτιμο εφόδιο του, την συσσωρευμένη εμπειρία του, το γιατί πρέπει να ασχολείται το παιδί με τον αθλητισμό, αναφερόμενος μάλιστα σε πολλά χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των προπονητών για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παρουσιάζοντας τους στόχους των ομάδων τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Το πρωτάθλημα της Α1 Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου 2019 και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στις βραβεύσεις της βραδιάς τιμήθηκαν, ο κ. Κώστας Πετρόπουλος για τη μεγάλη του προσφορά στο μπάσκετ, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, ο κ. Διονύσης Γιαννακόπουλος, ένας από τους καλύτερους παίκτες της περιοχή μας, που σήμερα βρίσκεται στο προπονητικό τιμ της Κ.Α.Ε. ΛΑΥΡΙΟΥ στην Α1 κατηγορία και ο κ. Φώτης Μπουγάς, Πρόεδρος του Α.Π.Σ. ΄΄ΑΡΙΣ΄΄, που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Καλαθοσφαίρισης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο