Έναρξη προετοιμασίας για το Σύλλογο Δρομέων (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απόγευμα της Δευτέρας 26/08 πραγματοποιήθηκε η έναρξη προετοιμασίας του Συλλόγου Δρομέων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Μια αγωνιστική χρονιά που βρίσκει την ομάδα της Τρίπολης στην Γ’ Εθνική κατηγορία στην «παρθενική» συμμετοχή της ανδρικής ομάδας σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών. Μια χρονιά η οποία επιφυλάσσει μεγάλες προκλήσεις και πολύ μεγάλες αντιξοότητες για τον Τριπολίτικο σύλλογο.

Μια έναρξη χρονιάς που οι πάντες στην ομάδα έχουν επίγνωση των δυσκολιών και των απαιτήσεων και γι’ αυτό με χαμηλούς τόνους χωρίς υψηλές βλέψεις, δίνεται απόλυτη έμφαση στη σκληρή δουλειά. Άλλωστε το ρόστερ του Δρομέα τη νέα σεζόν θα είναι από τα πλέον νεανικά της κατηγορίας με την ομάδα να δίνει έμφαση στα νέα παιδιά της περιοχής, δίνοντας τους την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ με την ομάδα της πόλης του, αυτή τη φορά σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο