Φιλικό του Οίακα Ναυπλίου με ομάδα του NCAA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτοιμος για την Α2 είναι ο Οίαξ Ναυπλίου, ο οποίος μπαίνει στα «βάσανα» από τη Κυριακή 18 Αυγούστου, ενώ στις 25 του ίδιου μήνα θα δώσει και φιλικό με ομάδα του NCAA.

Αναλυτικά:

«Ο Οίαξ Ναυπλίου ανακοινώνει την ολοκλήρωση του αγωνιστικού και οργανωτικού σχεδιασμού καθώς και την έναρξη της προετοιμασίας τόσο της ανδρικής ομάδας, για την δύσκολη χρονιά που την περιμένει στην παρθενική συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, όσο και των υπόλοιπων αγωνιστικών τμημάτων.

Οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο της ανδρικής μας ομάδας έχουν δώσει το πρώτο τους ραντεβού για την νέα σεζόν, την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 στο δημοτικό γήπεδο Ναυπλίου.

Την Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 στις 12:00μ.μ., η ανδρική ομάδα θα δώσει στο γήπεδό μας και τον πρώτο της φιλικό αγώνα με αντίπαλο το αμερικάνικο κολλέγιο «Oakland Golden Grizzlies» που αγωνίζεται στην Division 1 του NCAA. Ο αγώνας θα είναι «ανοιχτός» για τους φιλάθλους μας.

Η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων παίδων και εφήβων έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:30μ.μ., στο δημοτικό γήπεδο Ναυπλίου. Η προετοιμασία των εν λόγω τμημάτων θα υλοποιηθεί υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Διαμαντή Φιλίνη και Λευτέρη Κοκκάλα καθώς και με την επίβλεψη του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας Γιώργου Παπούλια.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική σεζόν και υγεία σε όλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

«Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή πολιτών στην παρέλαση την Παρασκευή του Πάσχα»

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενόψει του εορτασμού της Β΄...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο