Συγχαρητήρια του Κώστα Τζιούμη στους “Δρομείς Τρίπολης” για την άνοδό τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Τζιούμης: “Συγχαίρω θερμά την ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών των Δρομέων Τρίπολης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδο της στην Γ΄Εθνική.

“Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία,τόσο για τους Δρομείς όσο και για το αρκαδικό μπάσκετ ,η οποία αποτελεί την δίκαιη επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλαν όλη τη χρονιά οι αθλητές ,οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου.

Εύχομαι από καρδιάς ,η ομάδα να συνεχίσει να προάγει και να διδάσκει στους νέους μας το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι. Υγεία ,Δύναμη για την συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.Η παράταξη ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ θα είναι πάντα στο πλευρό των ΔΡΟΜΕΩΝ καθώς και όλων των ομάδων της πόλης μας”.

Κ. Τζιούμης

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο