Νίκη για τον Πολύβιο και άνοιξε ο δρόμος για τον τελικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με νίκη συνέχισε το αντρικό του Πολυβίου απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ακάδημου Καλαμάτας . Η αντρική ομάδα της πόλης μας κέρδισε με 63-51 και βρίσκεται αυτη την στιγμή στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ήταν αντάξιο του επιπέδου των δύο ομάδων .

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΟλλύβιος προηγήθηκε με 17-11 με την ομάδα να πέρνει πόντους από όλους τους παίκτες. Στην συνέχεια ο Ακάδημος αντέδρασε και το ημίχρονο έληξε με 24-27 υπέρ της Καλαματιανής ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά με σκοπό να διεκδικήσουν το παιχνίδι .

Στο 6:13 πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου όμως είχαμε ένα άσχημο χτύπημα του παίκτη του Πολυβίου , Απέργη , ο οποίος σε διεκδικηση ενός ριμπάουντ έπεσε με την πλάτη και μετα φέρθηκε για προληπτικούς λόγους στον Παναρκαδικό όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό . Σε εκέινο το σημείο η ομάδα έχανε με 34-39.

Όλοι οι παίκτες μπήκαν δυναμικά και με 6 πόντους του Τρυφωνόπουλου το δεκάλεπτο έληξε με 40-39 υπέρ του Πολυβίου .

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα κατάφερε με πίεση αλλά και με τα κλεψίματα των Ανδριόπουλου και του Σιαμπάνη , που φέτος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι, να πάρει το τελικό 63-51.

Για τον Πολύβιο καλύτεροι οι Βούλγαρης με 15 , Τρυφωνόπουλος 14 (3) και Φραγγέας 12 .

Για τον Ακάδημο Καρραγελής με 14 (1) και Κριμίλης με 13

Τα δεκάλεπτα 17-11, 24-27 , 40-39 , 63-51

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ (Τσώνης , Νικητόπουλος ) : Ανδριόπουλος , Φραγγέας 12 , Τρυφωνόπουλος 14 (3) , Μπαλίωτης 2 , Ραυτογιάννης 5 , Βούλγαρης 15 , Λαζαρακόπουλος 3 , Σιαμπάνης 7 , Απέργης 5

ΑΚΑΔΗΜΟΣ (Ροζακέας , Ψυχογιός ) : Ζύμπας 4 , Κυριακίδης , Αντωνόπουλος 1 , Μπόμπολης 2 , Κριμίλης 13 ,Διαμαντόπουλος 7 , Καραγγελής 14 (1) , Σπαντιδεάς 7 (1) , Μωράκης , Μασουρίλης 3 (1) .

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο