Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιστροφή του Γιώργου Κοψαύτη στον Πήγασο Άστρους

Επιστροφή του Γιώργου Κοψαύτη στον Πήγασο Άστρους

Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 No comment

Ο Γιώργος Κοψαύτης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση όχι σε κάποια ομάδα μεγάλης Εθνικής κατηγορίας όπως μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια όπως ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός, αλλά στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε και φυσικά αγωνίστηκε σε επίπεδο τμημάτων υποδομής.

Ο «Κόψα» επιστρέφει στην ενεργό δράση φορώντας και πάλι την φανέλα του Πήγασου Άστρους. Μια σημαντική ενίσχυση που έρχεται την καλύτερη στιγμή για το «βυσσινί» σύλλογο ο οποίος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ και χρειάζεται νίκες για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιώργος Κοψαύτης αποτελεί «κόσμημα» για την κατηγορία, ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι γυρίζει υγιής στα παρκέ, αυτή τη φορά για να απολαύσει το μπάσκετ που τόσο αγαπάει, με λιγότερη πίεση σε σχέση με τόλα τα προηγούμενα χρόνια!

Η ανακοίνωση του Πήγασου Άστρους η οποία συνοδεύτηκε και από ένα ξεχωριστό βίντεο έχει αναλυτικά ως εξής: «Ο Πήγασος Α.Ο Θυρέας ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του Γιώργου Κοψαύτη. Υποδεχόμαστε τον Γιώργο με μεγάλη χαρά και είναι τιμή μας που θα είναι μαζί μας. Κόψα, Καλως ήρθες σπίτι ...».

contraepithesi.gr