Επιστροφή του Γιώργου Κοψαύτη στον Πήγασο Άστρους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιώργος Κοψαύτης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση όχι σε κάποια ομάδα μεγάλης Εθνικής κατηγορίας όπως μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια όπως ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός, αλλά στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε και φυσικά αγωνίστηκε σε επίπεδο τμημάτων υποδομής.

Ο «Κόψα» επιστρέφει στην ενεργό δράση φορώντας και πάλι την φανέλα του Πήγασου Άστρους. Μια σημαντική ενίσχυση που έρχεται την καλύτερη στιγμή για το «βυσσινί» σύλλογο ο οποίος βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ και χρειάζεται νίκες για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε κάθε περίπτωση ο Γιώργος Κοψαύτης αποτελεί «κόσμημα» για την κατηγορία, ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι γυρίζει υγιής στα παρκέ, αυτή τη φορά για να απολαύσει το μπάσκετ που τόσο αγαπάει, με λιγότερη πίεση σε σχέση με τόλα τα προηγούμενα χρόνια!

Η ανακοίνωση του Πήγασου Άστρους η οποία συνοδεύτηκε και από ένα ξεχωριστό βίντεο έχει αναλυτικά ως εξής: «Ο Πήγασος Α.Ο Θυρέας ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του Γιώργου Κοψαύτη. Υποδεχόμαστε τον Γιώργο με μεγάλη χαρά και είναι τιμή μας που θα είναι μαζί μας. Κόψα, Καλως ήρθες σπίτι …».

contraepithesi.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

Καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και...

Συνελήφθη 21χρονος για ναρκωτικά στην Κόρινθο

Συνελήφθη, σήμερα (19.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

Ενημέρωση «κέντρα δημιουργικής απασχόλησης Δήμου Ανατολικής Μάνης» 2024-2025

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ «ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ» 2024-2025 Αγαπητοί Γονείς, Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, για τέταρτη χρονιά,  συνεχίζει την επιτυχή λειτουργία των  Κ.Δ.Α.Π. στα σχολεία του Δήμου μας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο