Προπόνηση κλιμακίου παμπαίδων Αρκαδίας – Λακωνίας (video – pics)

Toπρωί του Σαββάτου 22/09 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης πραγματοποιήθηκε προπόνηση κλιμακίων Παμπαίδων από συλλόγους των Νομών Αρκαδίας – Λακωνίας, έχοντας προηγηθεί στην Καλαμάτα χθες ανάλογη προπόνηση για το Νομό Μεσσηνίας.

Στο γήπεδο βρέθηκαν επίλεκτοι αθλητές από το Νομό Αρκαδίας και Λακωνίας γεννημένοι τις χρονιές 2005 και 2006.

Την προπόνηση ηγήθηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής στις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων κ. Χρήστος Σγουρίτσας, παρουσία των έμπειρων περιφερειακών προπονητών κ.κ. Δημήτρη Αβδάλα και Μιχάλη Βερβαινιώτη. Παράλληλα την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ εκπροσώπησαν τόσο ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σταύρος Κουκάκης, όσο και ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος.

Τόσο πριν από την προπόνηση όσο και μετά οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το τοπικό μπάσκετ και όχι μόνο, ενώ παράλληλα σχολίασαν τον απόηχο της χθεσινής προπόνησης του κλιμακίου Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, αναφερόμενοι και σε κάποιες ο πρώτες εντυπώσεις για κάποια παιδιά που συμμετείχαν.

Θυμίζουμε ότι οι συγκεκριμένες προπονήσεις των κλιμακίων διενεργούνται από τους Ενώσεις με την υποστήριξη και συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στα πλαίσια του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας και αποτελούν μια πρώτη γεύση των Ομοσπονδιακών τεχνικών για την εικόνα των αθλητών σ’ αυτές τις ηλικίες με φόντο τις προεπιλογές στις Προ-εθνικές ομάδες.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο