Αποχωρεί από την Α’ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Απόλλωνας Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πριν λίγο διάστημα ο εκ των υπευθύνων του Απόλλωνα Τρίπολης και η «ψυχή» της ομάδας τα τελευταία χρόνια Χρήστος Γεννιάς, είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από το σύλλογο. Μετά από μερικές εβδομάδες και παρά τις όποιες προσπάθειες μπορεί να έγιναν από κάποια μέλη της διοίκησης του συλλόγου και κυρίως από τον Βαγγέλη Αντωνόπουλο για εύρεση βιώσιμων λύσεων, προκειμένου η ομάδα να κατέβει κανονικά στο επερχόμενο πρωτάθλημα κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Αποτέλεσμα μέσα από τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ενεργό μέλος της διοίκησης Βαγγέλης Αντωνόπουλος, η ομάδα δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Αν και η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποτελεί ανεπίσημη τοποθέτηση σε σχέση με τη διοργανώτρια αρχή, τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να κοινοποιηθεί επίσημη ανακοίνωση από το σύλλογο της Τρίπολης προς την Ένωση, γνωστοποιώντας και επισήμως την αδυναμία συμμετοχής στο Α’ τοπικό.

Αυτή η είδηση έρχεται μέσα σε λίγες ημέρες να «βαρύνει» ακόμη περισσότερο το κλίμα στο τοπικό μπάσκετ μετά την αδυναμία του Αρκαδικού να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Β’ Εθνική, με αποτέλεσμα στην επιστροφή της στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ενεργού μέλους της ομάδας του Απόλλωνα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στις τοπικές κατηγορίες μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, με δύο ανόδους, ένα πρωτάθλημα Β’ Τοπικού και δίνοντας το παρών τις τρεις τελευταίες χρονιές στην κορυφαία κατηγορία της Ένωσης, η ομάδα του Απόλλωνα Τρίπολης δε θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα του Α’ Τοπικού. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες που έκανα, δεν κατάφερα να δώσω λύση στα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και με την σύμφωνη γνώμη των παιδιών που φτιάξαμε αυτήν την ομάδα -το Δημήτρη Δελή, το Νίκο Σταυρόπουλο και το Φώτη Αλεξόπουλο, τους οποίους και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου-, προτιμήσαμε να αποχωρήσουμε με το κεφάλι ψηλά.

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα τον Σταύρο Κουκάκη, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό μου και κατέβαλε πολλές προσπάθειες για να μείνει όρθια η ομάδα, καθώς και όλα τα παιδιά που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, με ιδιαίτερη αναφορά στον Μάικ Καρνέζη – ήταν τιμή μου που φόρεσες τη φανέλα του Απόλλωνα.

Το τελευταίο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου είναι για τον Τάκη Παπαχαραλάμπους και ιδιαίτερα για τον ΑΔΕΛΦΟ μου Χρήστο Γεννιά, χωρίς αυτούς θα είχαμε διαλυθεί πολύ νωρίτερα. Όσα λόγια και να γράψω δε μπορούν να αποτυπώσουν όσα νοιώθω στην καρδιά μου.

ΥΓ 1: Δεν υπήρχε περίπτωση να συμβιβαστούμε απλά και μόνο για να “επιβιώσουμε” στο χώρο αυτό, αυτά είναι αστεία πράγματα.

ΥΓ 2: Ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει…».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο