Το «συγκινητικό» μήνυμα του Γιώργου Κοψαύτη για τον Αρκαδικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Αρκαδικού από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ο αρχηγός της ομάδας επί σειρά ετών και ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες της ομάδας, Γιώργος Κοψαύτης πριν λίγο ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebookδήλωση με την οποία αναφέρθηκε στην αποχώρηση της ομάδας από τις Εθνικές ουσιαστικά κατηγορίες.

Αναλυτικά το απόσπασμα της δήλωσης είχε ως εξής:

«Μόλις έμαθα για τον υποβιβασμό της ομάδας του Αρκαδικού ένιωσα πολύ άσχημα κι όχι μόνο επειδή υπηρέτησα αυτό το σύλλογο για 7 χρόνια, αλλά για τους ανθρώπους που βλέπετε στη φωτογραφία και για μερικούς ακόμα που δεν βρίσκονται σε αυτή…

Ήταν βέβαιο ότι θα συνέβαινε κάποια στιγμή καθώς δεν βρίσκονταν οι οικονομικοί πόροι για να προχωρήσει η ομάδα. Ξέρετε, είναι σαν τον υπολογιστή που έχει μπλοκάρει και δεν ξέρεις τι να κάνεις κι αρχίζεις να κουνάς καλώδια και να ρίχνεις “μπουνιές” αλλά στο τέλος πατάς το restart για να ξανά δουλέψει…

Μπράβο σε όλους (παίκτες, προπονητές, παράγοντες,) που έφτασαν την ομάδα μέχρι και τη basket league και ζήσαμε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές. Ένα μεγάλο μπράβο και στον κόσμο του Αρκαδικού που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια σε καλές και κακές στιγμές!!!

Όλη αυτή η πορεία της ομάδας από την αρχή μέχρι… την επόμενη αρχή (γιατί τέλος δεν υφίσταται σε αυτό το σύλλογο) ήταν αξιοθαύμαστη κι όπως λένε και οι στίχοι του ύμνου της ομάδας ΑΡΚΑΔΙΚΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο