Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τον Αρκαδικό επί του Παπάγου (pics)

Συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στο χώρο της Α2 Εθνικής κατηγορίας με τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής και ο Αρκαδικός καλούνταν μετά την βαριά ήττα στην Καρδίτσα να αντιδράσει άμεσα και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια για διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία. 

Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα του Αρκαδικού κατάφερε να φτάσει σε μια αγχωτική τελικά νίκη με σκορ 81-72 και να προσθέσει ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς.

Αγωνιστικά η ομάδα της Τρίπολης αποδείχθηκε αρκετά νευρική σε σημαντικά διαστήματα της αναμέτρησης με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να μην εκμεταλλευτεί τα αρκετά λάθη του αντιπάλου δημιουργώντας μεγαλύτερο προβάδισμα στο σκορ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε και πίσω στο σκορ κυνηγώντας τον αντίπαλο. Στο φινάλε παρ’ όλα αυτά ο Αρκαδικός αποδείχθηκε αποφασιστικός, κατάφερε να βρει τις λύσεις που χρειαζόταν στην επίθεση και τις άμυνες στα μετόπισθεν ώστε να πάρει το προβάδισμα εκ νέου και να το διαφυλάξει ως το φινάλε για την επικράτηση τελικά με σκορ 81-72. Ένα σκορ που διαμορφώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα από τα διαδοχικά καλάθια από τους «γηπεδούχους».

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΠΑΠΑΓΟΥ 81-72

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης | 10/03/2018 (17:00).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βαρδάλος-Μαλαμάς-Δημόπουλος (Βακαλόπουλος)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-23 (Β’), 41-34 (Β’), 55-60 (Γ’) 81-72 (Δ’).

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Δεσποτάκης): Μπιζούκας, Βλάχος, Σίνης 5, Μούκας 7 (1), Προδρόμου 22, Μαραγκάκης, Τζαϊδάς 4, Πελτιέρ 14 (1), Γαρμπής 12 (2), Αποστολίδης Τζουγκαράκης 17.

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ (Κατσούνης): Μελισσαράτος 21 (2), Γκάτζο 2, Αποστολίδης 5, Δέδες 12 (3), Ζώρζος 13, Παπαπέτρου 2, Κιαπέκος, Σάλεχ 12 (2), Ψαράς 5 (1).

{gallery}sefa_papagoy{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο