Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν οι Δρομείς Qatar Qas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο σύλλογος Δρομείς Qatar Qas στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDromeisBc%2Fposts%2F1511962515498755&width=500″ width=”500″ height=”781″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

 Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και γονείς των αθλητών μας που βρέθηκαν εχθές μαζί μας, ώστε να ανταλλάξουμε ευχές για τον καινούργιο χρόνο αλλά και ιδέες για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε και τα κατάστημα Intro Storia Di Moda & ARENA SPORTS CLUB για τα υπέροχα Δώρα! Τέλος θελουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης κ. Θοδωρή Καραλή, για την παραχώρηση της αίθουσας αλλά και για την γενική στήριξη που έχει προσφέρει στον Συλλογό μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο