Την ήττα και από τους Κυρίαρχους γνώρισαν οι Δρομείς Qatar Gas στα Καμίνια

Συνέχεια είχαμε στην αγωνιστική δραστηριότητα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών και τον Όμιλο Νότου, με την ομάδα του Δρομέα Qatar Gas να ταξιδεύει στην Αθήνα και στο κλειστό γυμναστήριο Καμινίων για ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα των Κυρίαρχων. Μία αναμέτρηση απέναντι σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους που δεν είναι άλλοι από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Ανώτεροι οι Κυρίαρχοι πήραν μια ιστορική νίκη στην Α2 την πρώτη τους αφού επικράτησαν 59-51 των Δρομέων Τρίπολης Qatar Gas στα Καμίνια .

Η ομάδα της Παλιάς Κοκκινιάς δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα αλά δεν μπόρεσε να πάρει μεγάλες διαφορές αλλά δεν απειλήθηκε ουσιαστικά , Η Μαρία Μοσχοπούλου βοήθησε επιθετικά τους Δρομείς που είχαν προπονητή τον Μπαλή(λόγω απουσίας προπονητικής ταυτόητας δηλώθηκε πρώτη προπονήτρια η αθλήτρια  Λία Μπαρουξή αφού ο Πολυζωγόπουλος παραιτήθηκε μεσοβδόμαδα .

Κορυφαία από τις νικήτριες η Μαρία Νεαρχάκου ενώ βοήθησαν επιθετικά όλες οι κοπέλες του Δημήτρη Ζαχαρία που πήρε βοήθεια από όλες . 

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ –ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ QATAR GAS  59-51

Διαιτητές : Μαρουδιάς , Σωτηρχέλης

Δεκάλεπτα : 13-6, 27-19, 42-30 , 59-51

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Ζαχαρίας):  Σταθάκη 8(1) Κοκκίνη 3, Μπρούλια , Νεαρχάκου 14(2) , Παπαϊωάννου 5, Ιντσαμπούν 9, Χατζηγεωργίου 7 , Καρακλή 2, Κοντοδιού 5(1) , Βόπη , Παπακωνσταντίνου 4, Χασαπίδου 1

 ΔΡΟΜΕΙΣ (Μπαρουξή, Μπαλής) : Στασινού 1, Ντρέβου 5(1), Μπέκα , Μαρίνου 6 , Αρβανίτη, Καραγιάννη , Μπαρουξή 11, Αλεξοπούλου , Μοσχοπούλου 24(2) , Κοσκινά , Κωτσιοπούλου 1, Τζάνη 3 

sportshero.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο