ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤο 9ο Δημοτικό σχολείο στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για τον...

Το 9ο Δημοτικό σχολείο στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για τον εορτασμό του σχολικού αθλητισμού (vid)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος και η προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Διευθυντή του 9ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης κ. Καρούντζο, την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα. Λίλη και τον σύλλογο διδασκόντων του συγκεκριμένου σχολείου, για την επίσκεψη τους, στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, όπου δραστηριοποιείται ο σύλλογος μας.

[iframe width=”320″ height=”560″ src=”https://www.youtube.com/embed/mqs1bkYIMpw” title=”Το 9ο Δημ. Σχ. Τρίπολης στον όμιλό μας για τον εορτασμό του σχολικού αθλητισμού” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Τενιστικό παιχνίδι για περισσότερο από δύο ώρες στις σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης ενθουσίασε, όλα τα παιδιά του 9ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης, τα οποία έμαθαν μερικά από τα πλούσια μυστικά του αθλήματος.

Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας του σχολικού αθλητισμού χαρίσαμε χαμόγελα, αθλητισμό μα πάνω απ’ όλα υγεία και ευεξία σε όλους τους μαθητές 9ου Δημοτικού. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, όποτε μας το ζητήσετε….

Μετάβαση στο περιεχόμενο