Το 9ο Δημοτικό σχολείο στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για τον εορτασμό του σχολικού αθλητισμού (vid)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος και η προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Διευθυντή του 9ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης κ. Καρούντζο, την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα. Λίλη και τον σύλλογο διδασκόντων του συγκεκριμένου σχολείου, για την επίσκεψη τους, στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, όπου δραστηριοποιείται ο σύλλογος μας.

[iframe width=”320″ height=”560″ src=”https://www.youtube.com/embed/mqs1bkYIMpw” title=”Το 9ο Δημ. Σχ. Τρίπολης στον όμιλό μας για τον εορτασμό του σχολικού αθλητισμού” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Τενιστικό παιχνίδι για περισσότερο από δύο ώρες στις σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης ενθουσίασε, όλα τα παιδιά του 9ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης, τα οποία έμαθαν μερικά από τα πλούσια μυστικά του αθλήματος.

Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας του σχολικού αθλητισμού χαρίσαμε χαμόγελα, αθλητισμό μα πάνω απ’ όλα υγεία και ευεξία σε όλους τους μαθητές 9ου Δημοτικού. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, όποτε μας το ζητήσετε….

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο