ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜεσσηνιακός Γ.Σ.1888 - Ομάδα γυναικών - Αρχίζουν τα Ματς

Μεσσηνιακός Γ.Σ.1888 – Ομάδα γυναικών – Αρχίζουν τα Ματς

Η φετινή αγωνιστική φανέλα της ομάδος Γυναικών του Μεσσηνιακού δεν θα προβάλει Χορηγούς, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Θα προβάλει την προσφορά των Εθελοντικών Ομάδων στην κοινωνία.

Νιώθουν την υποχρέωση να γίνουν Χορηγοί στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και στον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας «+ΒΙΩΝΩ», για όσα προσφέρουν στον κόσμο μας, και γι’ αυτό τα λογότυπά τους θα κοσμούν την ενδυμασία των αθλητριών τους. Καθ’ όλη την διάρκεια δε της φετινής περιόδου και κατά διαστήματα θα παρουσιάζονται στα Μ.Κ.Δ. του Μεσσηνιακού οι δράσεις τους. Ελπίζουν οι φίλοι της Ομάδος τους να ενεργοποιηθούν και να στηρίξουν τους Φορείς αυτούς με οποιονδήποτε τρόπο.

Η αγωνιστική περίοδος 2022-2023 για το πρωτάθλημα Γυναικών Βόλεϊ αρχίζει την Κυριακή 13/11/2022. Η Ομάδα  βρίσκεται σε χαμηλή κατηγορία και θα αγωνιστεί σε περιφερειακό πρωτάθλημα με ομάδες της Ζακύνθου, της Μεγαλόπολης, της Κυπαρισσίας και της Καλαμάτας. Οι αθλήτριες που επελέγησαν από την προπονήτρια Γεωργία Σουρή για να στελεχώσουν την φετινή Ομάδα, έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον, όπως όλοι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο