Ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Αρκαδίας 2023 μεταξύ Ερμή Μελιγού και Δημητσάνας ζωντανά στο Πελοποννησιακό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Νίκος Γεωργόπουλος  θα διευθύνει τον εφετινό τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Ερμή Μελιγούς και την Δημητσάνα που θα γίνει την Τετάρτη 3/5/2023 και ώρα 17:30 στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

[iframe width=”1237″ height=”696″ src=”https://www.youtube.com/embed/J55Crjk5X4A” title=”ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 2023 ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Πελοποννησιακό σε υψηλή ανάλυση και ποιότητα με περιγραφή Κώστα Μακαρούνη.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νίκος Γεωργόπουλος , πρώτος βοηθός ο Μάριος Παπαγεωργίου με δεύτερο βοηθό τον Νίκο Λουκά και τέταρτο διαιτητή τον Γιώργο Μπόζνο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιάννης Πορφύρης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:06:35

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας οι Αιγύπτιοι κατηγορούμενοι για το Ναυάγιο της Πύλου

Σε διαδικασία απελευθέρωσης από τις φυλακές Ναυπλίου βρίσκονται οι...

Υπηρεσία Καθαριότητας Σπάρτης: Η διαδικασία για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας υπενθυμίζει στους δημότες ότι για την...

Συνέδριο ΕΝΠΕ στην Πάτρα | Δημήτρης Πτωχός: «Θεσμική θωράκιση των Περιφερειών, ανάπτυξη, αναβάθμιση»

Απλοποίηση των διαδικασιών, ομογενοποίηση, ολιστική προσέγγιση και αποκέντρωση ήταν οι κατευθύνσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια του θεματικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με θέμα «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», που πραγματοποιείται στην Πάτρα, 22 και 23 Μαΐου. «Με καταλύτες την κλιματική αλλαγή και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο