“Χ”άρησε 2 βαθμούς στο Αγρίνιο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο παιχνίδι τους Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ισορροπημένο ματς στο πρώτο μέρος, καλύτερος στην επανάληψη ο Αστέρας και με αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από το Αγρίνιο, με το ματς να μένει στο 0-0. Ο Μπαράλες ήταν μέσα  σε αρκετές φάσεις στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο. Οι  γηπεδούχοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί

Με 4-3-3 ήταν το σύστημα που επέλεξε   ο Γιάννης Αναστασίου , ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς δεν άλλαξε το γνωστό 4-2-3-1.

Καλό ρυθμό είχε το ματς από την αρχή με τον Καρέλη στο 3′ (σπουδαία επέμβαση Παπαδόπουλου) και τον Μπαράλες στο 6′ να χάνει σημαντική ευκαιρία.

Η ισορροπία κυριάρχησε  στην συνέχεια χωρίς να υπάρξουν μεγάλες φάσεις, με τον Αστέρα να έχει την κατοχή και τον Παναιτωλικό γρήγορες μεταβάσεις.

Από ένα λάθος στο 40′, ο Καρέλης έκλεψε την μπάλα βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε πάνω στον Παπαδόπουλο. Απολύτως δίκαια οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες και χωρίς γκολ στα αποδυτήρια.

 

Στην  επανάληψη ο Αστέρας κυριάρχησε και απείλησε στο 50′, με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ του Ριέρα που πέρασε λίγο άουτ.

 Λίγα λεπτά αργότεραο Ριέρα  στάθηκε άτυχος και αποχώρησε τραυματίας. Στο 56′ ο Ροντρίγκες έδιωξε δύσκολα την εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια του Άλβαρες

Ο Παναιτωλικός απείλησε στο 58΄, αλλά οι Καρέλης και Ντίας δεν πρόλαβαν στη σέντρα του Μεντόσα. Πάλι από φάουλ του Άλβαρες ο Αστέρας απείλησε με σουτ του Μουνάφο, ενώ με τον ίδιο εκτελεστή οι φιλοξενούμενοι πήραν κόρνερ από δύσκολη επέμβαση του Ροντρίγκες.

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού μπλόκαρε στο 69′ την κοντινή κεφαλιά του Μπαράλες.

Ο Ράσταβατς  έκανε αλλαγές ενισχύοντας την επίθεση με τον  Μπενίτο, με στόχο να βρει το γκολ της νίκης.

Στο 78′ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαλή από τακουνάκι του Μπαράλες ωστόσο δεν δόθηκε πέναλτι από διαιτητή και στούντιο, με τη φάση να μην ελέγχεται. Παράβαση που η μπάλα  θα μπορούσε να στηθεί στην άσπρη  βούλα!

Στο 83′ καλό σουτ του Μπαράλες έφυγε έξω. Στις καθυστερήσεις η κεφαλιά του Βέργου δεν απείλησε τον Παπαδόπουλο, ενώ ο Μπαράλες από μπαλιά του Μπενίτο αστόχησε απελπιστικά από καλή θέση. 

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Κίτρινες: 55′ Μπαράλες, 67′ Ατιένθα, 69′ Μόρσεϊ, 87′ Καρμόνα

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Χοχούμης, Κορνέλιους, Μαλής, Λούι, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Μόρσεϊ (74′ Βέργος), Μεντόσα, Ντίας, Καρέλης (85′ Μπελεβώνης)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (88′ Γκαρθία), Άλβαρες, Αντιένθα, Καστάνιο, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (54΄Καπίγια), Σίτο (74′ Μπενίτο), Ρετζίς (88′ Γκόμες), Μπαράλες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέλη κυκλοφορίας: Πρόστιμα σε τρεις κλίμακες για την εκπρόθεσμη πληρωμή τους

Τρεις διαφορετικές κλίμακες θα έχουν τα πρόστιμα για την...

Η Διαθήκη του μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου

Το Arxon.gr δημοσιεύει την διαθήκη του μακαριστού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας...

Τι χρειάζονται τα μαλλιά σου το καλοκαίρι ;

«Τι χρειάζονται τα μαλλιά σου το καλοκαίρι;» από την...

Καιρός: Ζέστη, σκόνη και τοπικές βροχές

Αίθριος αναμένεται σήμερα, Σάββατο (18/5) ο καιρός στις περισσότερες...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο