Αγιασμός στον Αστέρα Τρίπολης

Την Πέμπτη (15/10) τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός των Τμημάτων Υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη (15/10) τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός των Τμημάτων Υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, του Αντιπροέδρου, κ. Δημήτρη Κενέ, του υπεύθυνου των Ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ, κ. Χρήστου Νικολάου, αλλά και του κ. Γιάννη Δουβίκα και των υπόλοιπων επικεφαλής των προπονητικών επιτελείων τελέστηκε ο Αγιασμός στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Με την ευχή των ανθρώπων της διοίκησης για μια σεζόν με υγεία, αλλά και επιτυχίες για τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος