Ντε Μπλάσις: «Ευτυχισμένος για την πρόκριση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης στα πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, που στον χθεσινό ιστορικό αγώνα είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον της Μάιντς. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα μίλησε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού και δήλωσε επίσης πώς περίμενε και πίστευε πολύ σε αυτή την πρόκριση, ενώ παραδέχτηκε με χιούμορ πώς το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε ήταν κυρίως θέμα τύχης.

Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις στο flash interview έχουν ως εξής: «Αισθάνομαι ευτυχισμένος για την πρόκριση, γιατί είχαμε προπονηθεί σκληρά για αυτό. Τώρα, περάσαμε στη φάση των πλέι οφ του Europa League και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Πίστευα στην πρόκριση, γιατί παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι το περίμενα. Καταφέραμε να αποδώσουμε τα μέγιστα στο γήπεδο και, ιδίως, ο Μάσα που πέτυχε δυο γκολ.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ γρήγορο, οπότε δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να κάνει αρνητικές σκέψεις. Στη συνέχεια του παιχνιδιού πέτυχα το γκολ που με απελευθέρωσε κιόλας. Βεβαίως, πάνω από όλα είναι μία νίκη της ομάδας.  Όσον αφορά το γκολ που σημείωσα, ήταν κυρίως θέμα τύχης. Από τη στιγμή που αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα στη Μάιντς, πιστεύω πώς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα σε κάθε ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

 

contraepithesi.gr

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Νεστάνη Αρκαδίας για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, σε μια ημέρα με ιδιαίτερη σημασία για την πίστη και την παράδοση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός βρέθηκε στη Νεστάνη Αρκαδίας, όπου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τοπικό έθιμο του Αϊ-Γιώρη, παρά τη βροχόπτωση. Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, ενώ στις εκδηλώσεις

Νέος κληρικός στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πανηγύρισε σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου το...

Σε ετοιμότητα ο Δήμος ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2026 Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης 22 Απριλίου, στο Δημαρχείο Λουτρακίου, το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου (1η Μαΐου), με αντικείμενο τον συντονισμό, την πρόληψη και την επιχειρησιακή προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ