Πέταγε ο φτερωτός Ερμής! (video)

Άστραψε και βρόντηξε ο Ερμής Μελιγούς  στο 1-5 επί του Μαντινειακού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο Ερμής Μελιγούς  στο 1-5 επί του Μαντινειακού!

Ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Μελιγούς που όπως δείχνει και το σκορ πήρε μια άνετη νίκη. Μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι η φιλοξενούμενη ομάδα και είχε τρεις φάσεις για γκολ , με τον Κατσίρη να έχει την καλύτερη στο 5΄. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν με τον Γαβαλά στο 14’ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Αντέδρασε η ομάδα του Ερμή και ισοφάρισε στο 35΄ με τον Ι. Λαγό πάλι με σουτ.

Ο Σπ. Λαγός εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Δαρδαβέση και από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 41’ με 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι με διαφορετικό σκοπό, ΧΆΝΟΝΤΑς ΕΥΚΑΙΡΊΕς ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΆΡΟΥΝ. Ο Ερμής είχε όμως τον Κατσίρη , που στο 68΄ και 76΄ πέτυχε δύο γκολ και κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του. Το σκορ έκλεισε ο Βλάχος στο 77’ , δίνοντας διαστάσεις θριάμβου για την ομάδα του με 1-5!

Διαιτητής ο κ. Γκριτζέπης με βοηθούς τους κ. κ. Τριανταφύλλου και Τσούκα.

Μαντινειακός : Δαρδαβέσης, Μπιτσάκου ( 57΄Πάζι), Παπαδόπουλος, Ρούμπος, Παπαδάτος, Μπεντεβής( 79΄Σταυρόπουλος), Γαβαλάς,Φουρκιώτης( 73΄ Παναγούλιας), Τζαβαλάς ( 66΄ Παπαγεωργίου), Μπούσγας, Πριόβολος

Ερμής Μελιγούς : Σακελλαρίου,Αντωνίου, Βλάχος( 78΄Μπάρλας) , Γ. Ράλλιος, Αρφάνης, Ι. Λαγός, Πολυμενάκος( 81΄Μερσίνι) , Π. Ράλλιος( 70΄ Χατζηγιάννης), Κατσίρης, Καραγκούνης, Σπ. Λαγός( 81΄ Παγκούνης)

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»