
Ένα χαμένο πέναλτι του ΠΑΟΚ Τρίπολης στο δεύτερο ημίχρονο , ήταν η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη ήττα της ομάδας του Γκαργκάσουλα.
Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο διεξήχθη το παιχνίδι , με τους παίκτες να υπερβάλλουν το εαυτό τους για την νίκη. Πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι, έφερε νεύρα στους παίκτες που διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και ο διαιτητής κ. Κουρτέσης απέβαλε τον Γκανά , επειδή χτύπησε εν ψυχρώ αντίπαλό του, δίνοντας και πέναλτι υπέρ της Δημητσάνας.
Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Σωτηρόπουλος και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.
Το δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Μίλοβι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο με τον κ. Κουρτέση να κάνει πολύ καλό παιχνίδι , με άξιους συμπαραστάτες τους κ. κ. Παπαϊωάννου και Αθανασίου.
ΠΑΟΚ Τρίπολης: Τσιώρος, Αργυρόπουλος, Γιαλίδης, Μπούζος, Γκανάς, Σύρπας, Καπόγιαννης, Γ. Κασνής, Ε. Κασνής, Μυλωνάς, Καφετζάκης
Δημητσάνα: Καραμπής, Τσαρουχάς, Παρασκευόπουλος, Ηλιόπουλος, Καράμπελας, Δημάκης, Σωτηρόπουλος, Κοκκαλιάρης, Προκόπος, Ζάβος, Ζιάζιαρης.

