Παραλειπόμενα από τον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας (pics)

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Αρκαδίας! Ένας αγώνας που ανέδειξε εύκολα Κυπελλούχο τον Παναρκαδικό ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Λεωνιδίου και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζωρτζ Ομπόσου που σκόραρε και τα τρία τέρματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Αρκαδίας! Ένας αγώνας που ανέδειξε εύκολα Κυπελλούχο τον Παναρκαδικό ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Λεωνιδίου και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζωρτζ Ομπόσου που σκόραρε και τα τρία τέρματα.

Το «Κόντρα Επίθεση» κάλυψε με αναλυτικά ρεπορτάζ το συγκεκριμένο αγώνα. Παράλληλα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ σας μεταφέρει απόηχους και παραλειπόμενα από το μεγάλο αυτό ματς, καθώς και «εικόνες» όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο αθλητικός μας ιστοχώρος.

• Ιδανικός καιρός για τη διεξαγωγή του τελικού το απόγευμα της Τετάρτης. Καμία σχέση δηλαδή με τον βροχερό καιρό των δύο προηγούμενων τελικών Κυπέλλου Αρκαδίας στο ίδιο γήπεδο.
• Πολύ καλό και ήρεμο το κλίμα σε όλη τη διάρκεια του τελικού. Δεν σημειώθηκε το παραμικρό πρόβλημα από τους φιλάθλους ή τις αποστολές των δύο ομάδων.
• Από πολύ νωρίς οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αρκαδίας ήταν στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.
• Στη θύρα 3 ο βασικός όγκος των φίλων των δύο ομάδων. Στην εξέδρα δεξιά από τα δημοσιογραφικά μπουθ και πίσω από τον πάγκο του Παναρκαδικού έκατσαν οι φίλοι των πρασίνων, ενώ στη υπαίθρια εξέδρα και πίσω από τον πάγκο του Λεωνιδίου οι φίλοι των «ερυθρολεύκων».
• Παιδιά από τις ακαδημίες του Λεωνιδίου και του Παναρκαδικού συνόδευσαν τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο σε μια πολύ ωραία εικόνα.
• Παιδιά με μπλούζες του Αστέρα συνόδευσαν τους έξι άντρες που διεύθυναν την αναμέτρηση.
• Παρουσία και της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης κατά την είσοδο των ομάδων δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στον τελικό.

• Παραταγμένες μπροστά από τις δύο ομάδες και οι σημαίες της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Αρκαδίας τις οποίες κρατούσαν παιδιά από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης.
• Οι Προέδροι των δύο ομάδων κ.κ. Θεόδωρος Κουτσανδρέας και Στρατής Βερβεσός συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Σταύρο Τσαγγούρη, χαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πριν την σέντρα της αναμέτρησης.
• Με πράσινες εμφανίσεις αγωνίστηκε η ομάδα του Παναρκαδικού στο συγκεκριμένο τελικό, ενώ με λευκές εμφανίσεις αγωνίστηκε η ομάδα του Λεωνιδίου.
• Χωρίς απρόοπτα και ιδιαίτερα λάθη από τον διαιτητή και τους βοηθούς, σ’ ένα παιχνίδι με ηρεμία που κρίθηκαν ουσιαστικά από νωρίς.
• Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Λεωνιδίου χαιρέτησαν το φίλαθλο κοινό τους για την υποστήριξη και το ταξίδι που έκαναν μέχρι την Αρκαδική πρωτεύουσα για να εισπράξουν την αποδοχή για την προσπάθεια τους στον τελικό και το ζεστό χειροκρότημα.
• Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την αναμέτρηση.

• Στο γήπεδο και οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, Κώστας Τζιούμης και Νίκος Τσιαμούλος. Αρκετοί επίσης Δημοτικοί Σύμβουλοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
• Στο γήπεδο βρέθηκε ο προπονητής της Αστέρα Τρίπολης Σάββας Παντελίδης, καθώς και ποδοσφαιριστές των «κυανοκιτρίνων» μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Κώτσιρας.
• Αρκετοί παίκτες και μέλη του ΑΟ Τεγέας παρακολούθησαν μαζί τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.
• Στις εξέδρες και ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης Δημοσθένης Σωτηρόπουλος ο οποίος σε κάθε ευκαιρία παρακολουθεί τις προσπάθειες των τοπικών ποδοσφαιρικών ομάδων.
• Μαζί με τα μέλη της διοίκησης όπως οι κ.κ. Αγγελάκος, Κωστόγιαννης και Μανδρώνης παρακολούθησε την αναμέτρηση και ο Δημήτρης Μποροβήλος ο οποίος αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο από πλευράς Αστέρα Τρίπολης σ’ αυτή τη συνεργασία με τον Παναρκαδικό.
• Και εκ των διαιτητών της Super League Άρης Διαμαντόπουλος παρακολούθησε στα επίσημα τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.
• Ο Πρόεδρος του Ορχομενού Λεβιδίου στο γήπεδο κ. Δημήτρης Παρασκευόπουλος.
• Ο προπονητής του Μαντινειακού Γιάννης Αποστολόπουλος καθώς και ο στενός συνεργάτης του Καλογιαννίδη στην ΑΕΚ Τρίπολης βρέθηκαν στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
• Διακριτική και η παρουσία του Δημοσθένη Δήμου ο οποίος αποτελούσε επί σειρά ετών βασικός στέλεχος του Παναρκαδικού, παρακολούθησε την αναμέτρηση από τις εξέδρες της θύρας 2.

Περισσότερα εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει στην ανάδειξη του Βράχου Λεωνιδίου με σύγχρονο αρχιτεκτονικό φωτισμό

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στον αρχιτεκτονικό φωτισμό του Βράχου Λεωνιδίου. Το έργο στοχεύει στην ανάδειξη του τοπίου και την ενίσχυση του τοπικού τουρισμού.