Ήττα και από τον Τσικλητήρα το Λεωνίδιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα του Λεωνιδίου υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής τον Τσικλητήρα Πύλου, σε μια αναμέτρηση η οποία φάνταζε πιο «βατή» για τους Αρκάδες σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις.

 Παρ’ όλα αυτά η ομάδα της Μεσσηνίας η οποία και αυτή «καιγόταν» για τους βαθμούς της νίκης, μπήκε εξαιρετικά στο ματς και με δύο γρήγορα τέρματα «σφράγισε» από νωρίς το θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα μόλις στο 8’ ο Τσάτσος ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ σε 0-1 και πριν καλά-καλά συνέλθουν οι «Αρκάδες» από το γρήγορο γκολ στο 10’ έγινε και το 2-0 με τον Πύλιο.

Από εκεί και ύστερα οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν στον αρκετό χρόνο που είχε ακόμη το ματς, αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με αποτέλεσμα το τελικό 0-2 να δίνει μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα της Πύλου, «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο στην τελευταία θέση την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση κατεπείγουσας συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (10/5/2024)

Την Παρασκευή (10/5/2024) στις 10.00, θα διεξαχθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιουνίου

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουνίου 2024 ανακοίνωσε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο