Σε μια «καυστική» ανακοίνωση προχώρησε πριν λίγη ώρα η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Τεγέας με αφορμή τις αποφάσεις των ανθρώπων της ΕΠΣ Αρκαδίας για τις ποινές ποδοσφαιριστών για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης της περασμένης αγωνιστικής ανάμεσα στον Μαντινειακό και την Τεγέα. Παράλληλα γίνεται αναφορά και στην διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης (κ. Γκριτζέπης) απέναντι στο Κορακοβούνι, καθώς καταγγέλλεται από τους «πράσινους» ότι δεν δόθηκαν τρία πέναλτι.
Ανακοίνωση Α.Ο. Τεγέας
Ο Α.Ο. Τεγέας θέλει αν κάνει γνωστό πως στηρίζει τον ποδοσφαιριστή Ειρηναίο Δελή σε ότι νομικό δικαίωμα χρειαστεί να διεκδικήσει αναφορικά με τον τραυματισμό του στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Μαντινειακό.
Επίσης ο Α.Ο. Τεγέας στηρίζει τον ποδοσφαιριστή Νίκο Λάγκα που προστάτεψε τον συμπαίχτη του Ειρήναιο Δελή την στιγμή των επεισοδίων πιθανόν και από έναν ακόμα χειρότερο τραυματισμό άσχετο με το γεγονός ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης των απέβαλε και η ΕΠΣ Αρκαδίας των τιμώρησε.
Σχετικά με τα όσα θλιβερά συνέβησαν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Μαντινειακό αισθανόμαστε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας διότι οι διαιτητές είδαν μόνο τον ποδοσφαιριστή Νίκο Λάγκα της Τεγέας να βρίσκεται στο επεισόδιο και όχι κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μαντινειακού που χτυπούσαν κανονικά τον Ειρηναίο Δελή εκτός από τους δύο που τιμωρήθηκαν.
Άξιος απορίας είναι και το γεγονός πως στο σημείο βρίσκονταν και ο παρατηρητής της αναμέτρησης κ. Ζιώτης με καταγωγή από το Νεοχώρι (χωριό και του προπονητή του Μαντινειακού κ. Αποστολόπουλου) ο οποίος προφανώς έκανε πως δεν είδε τα όσα συνέβησαν και αυτούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.
Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι με το Κορακοβούνι ο διαιτητής κ. Γκριτζέπης για μια ακόμα φορά απέδειξε την εμπάθεια του στην ομάδα μας με το μη καταλογισμό τριών (!) καταφανέστατων περιπτώσεων πέναλτι κλέβοντας την παράσταση από τους ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.




