Η ανακοίνωση του ΑΟ Τεγέας κατά ΕΠΣ Αρκαδίας και Γκριτζέπη

Σε μια «καυστική» ανακοίνωση προχώρησε πριν λίγη ώρα η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Τεγέας με αφορμή τις αποφάσεις των ανθρώπων της ΕΠΣ Αρκαδίας για τις ποινές ποδοσφαιριστών για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης της περασμένης αγωνιστικής ανάμεσα στον Μαντινειακό και την Τεγέα. Παράλληλα γίνεται αναφορά και στην διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης (κ. Γκριτζέπης) απέναντι στο Κορακοβούνι, καθώς καταγγέλλεται από τους «πράσινους» ότι δεν δόθηκαν τρία πέναλτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε μια «καυστική» ανακοίνωση προχώρησε πριν λίγη ώρα η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Τεγέας με αφορμή τις αποφάσεις των ανθρώπων της ΕΠΣ Αρκαδίας για τις ποινές ποδοσφαιριστών για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης της περασμένης αγωνιστικής ανάμεσα στον Μαντινειακό και την Τεγέα. Παράλληλα γίνεται αναφορά και στην διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης (κ. Γκριτζέπης) απέναντι στο Κορακοβούνι, καθώς καταγγέλλεται από τους «πράσινους» ότι δεν δόθηκαν τρία πέναλτι.

Ανακοίνωση Α.Ο. Τεγέας
Ο Α.Ο. Τεγέας θέλει αν κάνει γνωστό πως στηρίζει τον ποδοσφαιριστή Ειρηναίο Δελή σε ότι νομικό δικαίωμα χρειαστεί να διεκδικήσει αναφορικά με τον τραυματισμό του στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Μαντινειακό.
Επίσης ο Α.Ο. Τεγέας στηρίζει τον ποδοσφαιριστή Νίκο Λάγκα που προστάτεψε τον συμπαίχτη του Ειρήναιο Δελή την στιγμή των επεισοδίων πιθανόν και από έναν ακόμα χειρότερο τραυματισμό άσχετο με το γεγονός ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης των απέβαλε και η ΕΠΣ Αρκαδίας των τιμώρησε.
Σχετικά με τα όσα θλιβερά συνέβησαν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Μαντινειακό αισθανόμαστε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας διότι οι διαιτητές είδαν μόνο τον ποδοσφαιριστή Νίκο Λάγκα της Τεγέας να βρίσκεται στο επεισόδιο και όχι κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μαντινειακού που χτυπούσαν κανονικά τον Ειρηναίο Δελή εκτός από τους δύο που τιμωρήθηκαν.
Άξιος απορίας είναι και το γεγονός πως στο σημείο βρίσκονταν και ο παρατηρητής της αναμέτρησης κ. Ζιώτης με καταγωγή από το Νεοχώρι (χωριό και του προπονητή του Μαντινειακού κ. Αποστολόπουλου) ο οποίος προφανώς έκανε πως δεν είδε τα όσα συνέβησαν και αυτούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.
Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι με το Κορακοβούνι ο διαιτητής κ. Γκριτζέπης για μια ακόμα φορά απέδειξε την εμπάθεια του στην ομάδα μας με το μη καταλογισμό τριών (!) καταφανέστατων περιπτώσεων πέναλτι κλέβοντας την παράσταση από τους ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου