Πελοπόννησος, Greece

Αποχώρησε από τον Παναρκαδικό ο Γκίτζιας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρελθόν από τον Παναρκαδικό αποτελεί ο Βασίλης Γκίτζιας, μετά από δική του επιθυμία.  Σήμερα το απόγευμα ζήτησε την ελευθέρα του , που δεν την αρνήθηκαν οι άνθρωποι της διοίκησης.

Ο 22χρονος αμυντικός, θεώρησε πως δεν πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του με την φανέλα του Παναρκαδικού και να ζητήσει την τύχη του σε άλλη.

Ήδη ο μάνατζερ του Κώστας Λάγαρης έχει μιλήσει με ομάδες της Football League και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Να θυμηθούμε πως  ο Γκίτζιας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, έχοντας συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες Παίδων της Ελλάδας και Αυστραλίας.

Έχει συμμετοχή σε δύο ανόδους με την ομάδα της Σπάρτης, ενώ πέρασε και από τον Ολυμπιακό Βόλου. Στον Παναρκαδικό ήλθε τον περασμένο Ιανουάριο, όπου είχε αρκετές συμμετοχές βοηθώντας την ομάδα του νομού του. 

 {gallery}gitzias{/gallery}

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρουσίαση βιβλίου για την αθέατη ζωή των εργατών της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης, ο...

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου λόγω έντονων καιρικών φαινομένων Κυριακη 11/12/26

Τρίπολη, 11 Ιανουαρίου 2026 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση...

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου της 11.1.2026

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 09.00 ώρα της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ