Ενδεχόμενη πτώχευση στη… Football League!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς απαρτία και συνεπώς χωρίς την ανάδειξη νέου B’ αντιπροέδρου ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε νέα σύγκλιση συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν καθοριστικά για το μέλλον της κατηγορίας δεδομένα. Ένα από τα σενάρια που θα συζητηθεί είναι η ακραία περίπτωση κήρυξης πτώχευσης.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η ανάθεση διεξαγωγής πλήρους διαχειριστικού ελέγχου σε ομάδα ορκωτών λογιστών, προκειμένου να διαπιστωθεί το χρέος που βαραίνει την κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Football League:

«Μετά την σημερινή συνεδρίαση της Football League, ανακοινώνονται τα εξής:

-Επειδή δεν υπήρχε απαρτία ιδιοκτητών ΠΑΕ, θα οριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες νέα συνεδρίαση του ΔΣ με θέμα ενδεχόμενη πτώχευση της Football League.

-Επίσης, εξετάστηκαν σενάρια εξυγίανσης και αποφασίστηκε η ανάθεση σε εξειδικευμένη πολυεθνική εταιρία και γραφείο ορκωτών λογιστών της διεξαγωγής πλήρους διαχειριστικού ελέγχου για την Football League.

-Τέλος, ανατέθηκε σε εξειδικευμένο γραφείο η αντιμετώπιση της φορολογικής εκκρεμότητας της Football League για τις περιόδους 2005-2006, 2006-2007».

sport-fm

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο