Ήταν όλοι εκεί στον τελικό της Τσαπεκοένσε!

Περίπου 40.000 φίλαθλοι της Νασιονάλ γέμισαν το γήπεδο που θα διεξαγόταν ο αγώνας κόντρα στην Τσαπεκοένσε και τίμησαν τα θύματα με συγκλονιστικό τρόπο! Στον αγωνιστικό χώρο τόσο οι παίκτες, αλλά και οι προπονητές της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περίπου 40.000 φίλαθλοι της Νασιονάλ γέμισαν το γήπεδο που θα διεξαγόταν ο αγώνας κόντρα στην Τσαπεκοένσε και τίμησαν τα θύματα με συγκλονιστικό τρόπο! Στον αγωνιστικό χώρο τόσο οι παίκτες, αλλά και οι προπονητές της ομάδας.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnacionaloficial%2Fvideos%2F1508601805823342%2F&show_text=0&width=650″ width=”650″ height=”365″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό που συνέβη το βράδυ τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/12) στο γήπεδο της Ατλέτικο Νασιονάλ, “Ατανάσιο Χιγκαρδότ”.

Την ώρα που ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας κόντρα στην Τσαπεκοένσε για το Copa Sudamericana περίπου 40.000 φίλαθλοι των γηπεδούχων έσπευσαν στο γήπεδο φορώντας λευκά μπλουζάκια και διακριτικά της βραζιλιάνικης ομάδας προκειμένου να τιμήσουν τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας.

Οι ποδοσφαιριστές της Νασιονάλ, τα μέλη του τεχνικού τιμ, η διοίκηση ήταν όλοι εκεί επίσης διοργανώνοντας μια εντυπωσιακή τελετή.

Όλοι τους ντυμένοι στα μαύρα, κρατούσαν ένα μπουκέτο με λουλούδια ενώ μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο ελευθέρωσαν 71 περιστέρια συμβολίζοντας τις 71 ψυχές που χάθηκαν στο δυστύχημα.

Η μπάντα του στρατού έπαιζε μουσική, ενώ μετά φώτα έσβησαν, ο κόσμος άναψε τα κινητά του στις κερκίδες και η ατμόσφαιρα έγινε μαγική, ανατριχιαστική.

Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της βραζιλιάνικης ομάδας όπως “Πάμε Τσάπε”, “είμαστε μαζί σας”, “πρωταθλητές για πάντα”. Μια κίνηση που δείχνει πραγματικά ότι δεν υπάρχουν σύνορα στο ποδόσφαιρο.

contra.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...