Όλοι ήταν εκεί στο…ραντεβού με τον 40αρη! (pics/video)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου Η ιστορία ενός 40αρη του δημοσιογράφου Σταύρου Κουκάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου Η ιστορία ενός 40αρη του δημοσιογράφου Σταύρου Κουκάκη.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/SFos8bSzISA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο βουλευτής Αρκαδίας κ.Βλάσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Τατούλης, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην δήμαρχοι της Τρίπολης, καθώς και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και του χώρου του αθλητισμού.

{gallery}h_istoria_enos_40arh{/gallery}

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, ενώ ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθή στην μοναδική αυτή βραδιά.

Ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, η Γιώτα Καμπισιούλη και η Μαρία Γαβριήλου – παρουσιαστές της βραδιάς – καλωσόρισαν τον κόσμο και μας αποκάλυψαν τον άνθρωπο που δεν έλειψε ούτε μια στιγμή από το πλευρό του συγγραφέα όλο το διάστημα της δημιουργίας του βιβλίου, δίνοντας του δύναμη να συνεχίσει, που δεν ήταν άλλο από τη μητέρα του.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν αυτή της βράβευσης ενός σπουδαίου ανθρώπου του Αρκαδικού του κ. Τάσου Σμυρνιώτη από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Γιάννη Κοτραφούρη με τον κόσμο να του δίνει το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αρχή της βραδιάς υπήρξε και η απονομή μιας τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρος του Αρκαδικού Μιχάλη Σμυρνιώτη στον δημοσιογράφο – συγγραφέα Σταύρο Κουκάκη.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την Άννα-Μαρία Μπιλίδα να τραγουδά στους παρευρισκόμενους και ταλαντούχο Βασίλη Γεωργακόπουλο να τη συνοδεύει στο πιάνο.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος