Πελοπόννησος, Greece

Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. απαντά στον Ν.Ο. ΠΥΛΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όταν η αμετροέπεια γίνεται φθηνή δικαιολογία, τότε το ήθος και η ευγενής άμιλλα που πρέπει να διακατέχουν το αγωνιστικό φρόνημα ενός σωματείου, παραμένουν άψυχες λέξεις σ΄ ένα κομμάτι χαρτί.

Στις 07/02/20015, είχαμε ένα συμβάν στον αγώνα Καλαθοσφαίρισης Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ – Ν.Ο. ΠΥΛΟΥ, για το οποίο όλοι νιώθουμε θλίψη και ντροπή.
Ένας νέος άνθρωπος, παίκτης και προπονητής, χάνοντας τον αυτοέλεγχό του, επιτέθηκε απρόκλητα, απείλησε, εξύβρισε χυδαία και χτύπησε (λέγεται και απώθησε) τον Διαιτητή του αγώνα, με αποτέλεσμα αυτός να νιώσει αδιαθεσία και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.
Και εδώ υπεισέρχεται η λογική του παραλόγου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ξεχνώντας τις δικές του ευθύνες (ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. κάθε Σωματείου, είναι υπεύθυνοι για την παραβατική συμπεριφορά αθλητών, προπονητών, παραγόντων και οπαδών), καταδεικνύει τον Διαιτητή του αγώνα, ο οποίος εφήρμοσε τον κανονισμό, για εμπάθεια και άστοχες ενέργειες, που δεν προφύλαξαν την ομαλή διεξαγωγή αυτού. Συνεχίζει δε να τον κατηγορεί, ότι αμαυρώνει την εικόνα της ομάδας του και απειλεί ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια, για να προφυλάξει το κύρος του Σωματείου του.

Ξεχνάει λοιπόν ο κ. Πρόεδρος ότι, ο Διαιτητής κ. Ταβουλαρέας, είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα, ακέραιου ήθους, αναγνωρισμένη πανελλαδικά, κοσμεί το Ελληνικό Μπάσκετ και γι΄ αυτό θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες Διαιτητές.
Ξεχνάει επίσης ο κ. Πρόεδρος, ότι το σωματείο το οποίο σήμερα εκπροσωπεί, έχει μια ιστορική διαδρομή, έχει δε αναδείξει πολύ μεγάλους αθλητές και διοικητικούς παράγοντες και φυσικά κανένας δεν μπορεί να αμαυρώσει την εικόνα του, παρά μόνο η παραβατική συμπεριφορά των δικών του ανθρώπων.
Μια λοιπόν μεγάλη αντρίκεια συγνώμη δική του, αλλά και η ανάληψη της ευθύνης που του αναλογεί, θα έκλεινε το θέμα, που όλους μας πλήγωσε και περισσότερο το Άθλημά μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΦΟΥΡΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις 7 ατόμων για διάφορα αδικήματα στην Πελοπόννησο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 09.00 ώρα της...

Έφτασε η ώρα για τη Μεγάλη Τελετή Έναρξης του 13ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Το Καλαματιανό Καρναβάλι δίνει το επίσημο έναυσμα της φετινής...

Υπ. Εργασίας: 563.000 νέες θέσεις εργασίας από το 2019, Άνοδος στο 78,5% της πλήρους απασχόλησης

Ιδιαιτέρως θετικά αποτελέσματα για την αγορά εργασίας αποτυπώνει η ετήσια έκθεση ΕΡΓΑΝΗ για το 2025. Σε μία χρονιά που η ανεργία μειώθηκε στο 7,5% τον Δεκέμβριο 2025, έναντι 9,4% τον Δεκέμβριο 2024, στο χαμηλότερο ποσοστό των 18 τελευταίων ετών και το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας στην ιστορία της χώρας, τα στοιχεία του ΟΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ