Στην Γ’ Εθνική κατηγορία παραμένει ο Σύλλογος Δρομέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά την επικύρωση και εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ τις προηγούμενες ώρες σε ότι αφορά την Γ’ Εθνική κατηγορία αποφασίστηκε η άνοδος των έξι πρωτοπόρων ομάδων κάθε Ομίλου Νότου, καθώς και η άνοδος των πέντε πρωτοπόρων ομάδων κάθε Όμιλο Βορρά. Την ίδια ώρα στην Γ’ Εθνική παραμένουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες της σεζόν 2019-20!

Κατά συνέπεια ο Σύλλογος Δρομέων εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία και πλέον σχεδιάζει τα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε μια κατηγορία με διαφορετικά δεδομένα. Κι αυτό γιατί η Γ’ Εθνική της νέας σεζόν θα διεξαχθεί σε παραπάνω από τέσσερις ομίλους όπως ίσχυε μέχρι σήμερα, καθώς στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία θα συμμετάσχουν 68 σωματεία (αν και εφ’ όσον δηλώσουν συμμετοχή τη νέα σεζόν). Πιθανότατα να αυξηθούν οι όμιλοι, ενώ δεν αποκλείεται λόγω της μη συμμετοχής κάποιων ομάδων να παραμείνουν οι όμιλοι σε τέσσερις (λιγότερο πιθανό σενάριο με την ΕΟΚ να έχει ίσως διάθεση αυξήσει τους ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, βοηθώντας τα σωματεία με τα έξοδα μετακινήσεών τους. Όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027 | Δημήτρης Πτωχός: «Με συνέπεια και υπευθυνότητα ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρειά μας»

«Η στρατηγική μας συνάδει με τις Ενωσιακές και Εθνικές πολιτικές, ενώ παράλληλα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες αναπτυξιακές ανάγκες της Περιφέρειάς μας, τις οποίες θέτουμε ως προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την Πελοπόννησο στην πορεία σύγκλισης με τις πιο ανεπτυγμένες περιφέρειες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε στην εισήγησή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης

Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή στη Σπάρτη

H Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Πράσινο Ταμείο συνδιοργανώνουν το Τριήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή, στο πλαίσιο του στρατηγικού έργου LIFE-IP AdaptInGR. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης 26-28 Ιουνίου στην Αίθουσα Συσκέψεων Διοικητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη. Το Σεμινάριο δομείται σε τέσσερις επιμέρους ενότητες, όπως φαίνεται και στο Πρόγραμμα που

Παραμένει στον Παναθηναικό ο Κώτσιρας έως το καλοκαίρι του 2026

Ανακοινώθηκε η παραμονή του 32χρονου Αρκά δεξιού μπακ στον...

«Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού» από το Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας

Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού! Αν είστε (ή έχετε) παιδιά δημοτικού, σας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο