Καστρίτης: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης και ο Άκης Καλλονικίδης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης και ο Άκης Καλλονικίδης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

 

Γιάννης Καστρίτης: «Συγχαρητήρια για τη νίκη του Κόροιβου. Συγχαρητήρια και για την παρουσία πέρσι και φέτος στην Α1, αποτελούν οδηγό για όλους μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο μέρος ο Κόροιβος μας πίεσε και μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Παρά το γεγονός πως κερδίζαμε δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε σημαντικές φάσεις. Έχουμε όμως, εμπιστοσύνη στα παιδιά, στη δουλειά που γίνεται και πάμε να κοιτάξουμε μπροστά. Τη νέα χρονιά θα εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί. Χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που ήταν εδώ είναι ένα παράδειγμα για όλους. Να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο».

Άκης Καλλινικίδης: “Χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ένα τρομερό παιδί που είχε τις ατυχίες και μεγάλο σθένος τις ξεπέρασε. Αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους. Είναι από τα παραδείγματα που πετυχαίνεις όταν αγαπάς και επιμένεις να κάνεις αυτό που θέλεις. Είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που χάσαμε. Όταν σημειώνεις 88 πόντους στην έδρα σου και χάνεις… Πρέπει να δούμε με καθαρό μυαλό, τις ερχόμενες ημέρες τι είναι αυτό που έφταιξε και κυρίως να αλλάξουμε νοοτροπία. Φέτος η Basket League μας έδωσε πολλά μαθήματα και σιγά-σιγά όσο περνάει ο καιρός, στενεύουν τα περιθώρια. Πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό κάτω από την ομάδα. Καλές γιορτές με ΥΓΕΙΑ, Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους”.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τατούλης: «Η κυβέρνηση έχει προσφέρει το απόλυτο μηδέν στην Πελοπόννησο»

Σφοδρή κριτική στην Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, αλλά και στην κυβέρνηση ασκεί, μέσω ανακοίνωσής της, η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, αναφερόμενη τόσο στην κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του αεροδρομίου Καλαμάτας όσο και στο νέο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης.

ΚΥΣΕΑ: Στο επίκεντρο εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 4,2 δισ. ευρώ

Με βασικό θέμα τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων συνεδριάζει σήμερα, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας αναμένεται να εισηγηθεί προγράμματα συνολικού ύψους 4,2 δισ. ευρώ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης – Οριστικός ανάδοχος για το έργο των 6 εκατ. ευρώ

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα προς την υλοποίηση του νέου σχολικού συγκροτήματος της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε με την έγκριση οριστικού αναδόχου από την Περιφερειακή Επιτροπή για το έργο «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης – 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης», συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ.

Καλαμάτα: Υπογράφηκε σύμβαση για τη δημιουργία νέων υπαίθριων χώρων στάθμευσης

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και υπαίθριων χώρων στάθμευσης» προχώρησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος,