Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2 τοπικής κατηγορίας είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Ιανουαρίου και η ομάδα του Πάνα Κανδήλας καλούνταν να αντιμετωπίσει στην Τρίπολη την ομάδα της ΑΕ Σπάρτης.
Ένα δυνατό παιχνίδι με βαθμολογικό με ενδιαφέρον και κίνητρο για τη νίκη, πόσο μάλλον για την Αρκαδική ομάδα που προερχόταν από μια κακή εκτός έδρας εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική.
Αγωνιστικά η ομάδα του Πάνα αποδείχθηκε καλύτερη στο συγκεκριμένο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική, έχοντας τόσο το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης αλλά και την κυριαρχία στο τελευταίο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας ουσιαστικής διαφοράς και εν τέλει της νίκης με σκορ 57-40 και κάπως έτσι οι «πορτοκαλί» επιστρέφουν με δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στις νίκες στο πρωτάθλημα. Δύο βαθμούς μάλιστα απέναντι στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο και αήττητη στον 2ο όμιλο Αρκαδίας – Λακωνίας, ΑΕ Σπάρτης!




